Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
küçükken, sevdim

Ben Seni Küçükken Sevdim...

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben Seni Küçükken Sevdim...

Yüzümü yıkadığım suda seni anlamlandırma çabasına gireceğimi hiç düşünmemiştim Neydin, kimdin ve ne yapmak istediğine dair en ufak bir fikrim dahi yok Açık bulduğun ülkemin kapılarından süzülerek içeri girdiğini hatırlayabiliyorum Ya sonrası? Acı ve hüzünle birleştirdiğin yaşamından bana verebileceğin bir tek sözlerin kaldı geride Sen zaten yoktun ve ben, hep kendimle konuştum Seninle ilgili biriktirdiğim her anıda şimdi ben varım Bana bıraktığın her bir sözü kendim söyledim, benden ayrılma sözcüklerin mahkumu olurken tıpkı bendinBana benzeyen ne de çok yanın varmış Karşı cinsimi arama çabasında sana rastladığım an Adem Havva’sına kavuşmuş,cennet yerle yeksan olmuştu Sen dünyayı cennete çeviren bir isimdin artık Sen dündün, ve çocukluğuma dönme çabamın baş aktristi Sahi ne çok salladım seni kendi ellerimle kurduğum salıncakla Düşeceğinden ödüm kopsa da sallanırken attığın her bir kahkahada kendimi bularak baktım gözbebeklerine Şimdilerde yokluğuna alışsa da gözlerim bilmelisin ben seni küçükken sevdim

Alintidir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com