![]() |
Doğum Günü Hediyesi..Ağlamak Serbest |
![]() |
![]() |
#1 |
kesmeshaker
|
![]() Doğum Günü Hediyesi..Ağlamak SerbestFırına geldiğimde ortalıkta ekmek görünmüyordu ![]() ![]() 'İki-üç dakikaya kadar çıkartıyorum ![]() Kenardaki tabureye oturup beklemeye koyulurken, içeriye yaşlıca bir adamın girdiğini gördüm ![]() ![]() ![]() 'Benim ikizler acıkmıştır ![]() Fırıncı, adamın kendesine uzattığı torbayı alarak tezgahın altına eğildi ve bir gün öncesine ait olduğu anlaşılan ekmeklerden dört-beş tane çıkardı ![]() ![]() ![]() Fısıltı şeklinde fırıncıya sordum ![]() 'Neden taze ekmeği beklemesini söylemiyorsun? Biraz sonra çıkacak ya! ![]() ![]() 'Bayat ekmekleri kendisi istiyor ![]() ![]() ![]() 'Kim bu adam?'diye sordum ![]() 'Kore gazilerinden ' dedi ![]() ![]() ![]() Fırıncının anlattıkları karşısında içimin yandığını hissediyor ve ufak da olsa bir şeyler yapmak istiyordum ![]() 'Aradaki farkı ben vereyim,' dedim ![]() ![]() Fırıncı, teklifimi kabul etti ve biraz sonra da, fırından yeni çıkan taze ekmekleri adamın torbasına doldururken şekli bozuk, bayat ekmekleri de tezgahın altına koydu ![]() 'Çok şanslısın hacı amca,' dedi ![]() ![]() Yaşlı adam, bir evlat sevgisiyle kucakladığı torbayı göğsüne bastırırken ![]() ![]() 'Bugün onların doğum günü olduğunu nereden biliyordun?' Gülen KARAMAHMUT alıntıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : dogum günü hediyesi..ağlamak serbest |
![]() |
![]() |
#2 |
mesanihta
|
![]() Cevap : dogum günü hediyesi..ağlamak serbest:img-cray::img-cray: çok şükür halimize
![]() |
![]() |
Cevap : dogum günü hediyesi..ağlamak serbest |
![]() |
![]() |
#3 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : dogum günü hediyesi..ağlamak serbestÇok tşkler çok güzeldi ama konu tekrarı ![]() ![]() http://forumsinsi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Doğum Günü Hediyesi..Ağlamak Serbest |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : Doğum Günü Hediyesi..Ağlamak Serbestçok güzel ya tşkler:img-cray: |
![]() |
![]() |
|