![]() |
Mutlaka Kavu$Uruz.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mutlaka Kavu$Uruz..ben orta okul zamanımda teyzemlerin orda birine aşık oldum daha çocuğum aşk nedir bilmezdim ama kalbim pır pır oluyordu onu görünce ama korkardım çünkü sevmek nedir bilmem aşk nasıl bilmem ozamanlar ama çözdümki ben aşık olmuştum küçük yaşta oda bana aşık olmuş neyse bana çıkma teklifi etti ama ben ondan bile korkuyordum ne olduğunu bilmeden kabul ettim ama abim duyunca ayrıldık tam 4 yıl geçti onsuz ama sala unutmadım ve kimseyle bir ilişkim olmadı yıllar sonra lise hayatımda onu karşımda gördüm inanamadım ilk başta o sen değilsin dedim ama oydu benim sevgilim geldim sana dedi artık ayrılmayalım dedi ama ben korktum bizi tekrar ayırmalarından korktum bana gülerce yalvardı olmaz dedim ama bir yere kadar onsuzluk zaten canıma tak etmişti ve kabul ettim eski yaşantımıza kavuştuk delilir gibi tapıyorduk birbirimize (ben çok dikkat çekecek güzelliğe sahibim oda öyle bunu söylemek istedim konuyla bağlantılı) beni okadar çoookk seviyorki görenler hala berabermisiniz diyor biz okullarımız karşılıklıydı ve her tenefüs yaz kış hep bir araya gelmek için can atardık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|