![]() |
Walla Okuyunca Tuaf Oldm.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Walla Okuyunca Tuaf Oldm..karşılıklı apartmanlarda oturan 2 genç varmış ![]() ![]() 3 yıldır birbirilerine deliler gibi aşıklarmış ![]() -eren ![]() ![]() -efendm seda -ben ![]() ![]() -ya seda ![]() ![]() ![]() ![]() -ne eren? -ya benden sana hayır gelmez ben serserinin tekiyim ![]() ![]() -ya sen beni seviyormusun onu söyle ![]() ![]() hayır sevmiyorum anladnmı(bagırarak) ![]() ![]() kız boynunu bükerek ağlamaklı hızla gitmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aradan 2 ay geçmiş ![]() ![]() ![]() bir süre sonra doktora gitmiş doktor kalp nakli yapılmazsa öleceğini söylemiş ![]() bir türlü bulunamıyormuş ![]() ![]() ereni hemen ameliyata almışlar ![]() ![]() zor bir ameliyattan sonra,artık yeniden doğmuş gibisn dimi eren dedi doktor ![]() ![]() hemen aklına seda geldi hasatanedn çıktktn bi süre sonra sedayı aramaya karar verdi ona deliler gibi aşık olduğunu sölemek için çok heycanlıymış ![]() ![]() ![]() ![]() -seda ![]() ![]() ![]() ![]() -(kız ağlamaklı) ![]() ![]() ![]() ![]() -eren gülerek nasıl anlamdm? -seda öldü diyerek ağlamaya başlamış kız ![]() ![]() -eren şoka girmiş hızla hiç kıza bakmadan eve gitmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1 gün sonra içine bir şüphe düşmüş korktuğu başına gelmemeliydi ![]() hastaneye gitmiş ![]() ![]() ![]() ![]() -e şey doktor bey ![]() ![]() ![]() ![]() -evet ![]() -kalp naklinde kalbini aldığınız cesetin kimliğini öğrenebilirmiyim acaba? -tabi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -eren bir süre gözlerini kapatır kapıyı çekip dişlerini sıkmaya başlar ![]() akşam olmuştur ![]() ![]() eren ewe gece boyunca girmemiş ![]() artık dayanamamış ![]() ![]() ![]() NAPTIN SEN SEDA!!! BEN SEVİYORDUM SENİ ![]() ![]() ![]() demiş ![]() ![]() alıntıdır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|