![]() |
Karı-Koca |
![]() |
![]() |
#1 |
kesmeshaker
|
![]() Karı-KocaKarı Koca; Bir çift hiç konuşmadan arabayla yolda gitmekteydi ![]() Daha önceki bir tartışma münakaşaya dönüşmüştü ve hiçbiri teslim olmak istemiyordu ![]() Keçi, katır ve domuzlarla dolu bir çiftliğin yanında geçerken koca alaycı bir biçimde sorar: 'Akrabaların mı?' Karısı 'Evet' diye cevap verir ve ekler, 'Senin taraftan akrabalarım' Kelimeler Kocası karısına kadınların bir günde kaç kelime kullandığına dair bir makale okuyordu ![]() ![]() ![]() Karısı yanıtladı: 'Sebebi erkeklere her şeyi tekrar etmek zorunda olmamızdır ![]() Yaradılış Bir gün bir adam karısına sordu: 'Aynı zamanda nasıl hem bu kadar salak hem de bu kadar güzel olabildiğini anlamıyorum ![]() Karısı yanıtladı: 'Açıklamama izin ver ![]() Allah beni sen çekici bul diye çok güzel yarattı; Allah beni ben seni çekici bulayım diye çok salak yarattı!' Konuşmama Cezası Bir karı koca evde problemler yaşamaktaydı ve birbirlerine konuşmama cezası uygulamaktaydı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Erkekler bu tip yarışmalar için yeterli donanıma sahip değiller ![]() Allah erkeği kadından önce yaratmış olabilir, ancak şaheserden önce her zaman bir kaba taslak vardır |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Karı-Koca |
![]() |
![]() |
#2 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Karı-KocaHem cinslerimi kızdırabilecek türden bir yazı olmuş :) Yorum yapmamak sanıyorum en iyisi olacak ![]() Paylaşımınız için teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
mesanihta
|
![]() Cevap : Karı-Koca![]() ![]() teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : Karı-Kocaçok güzeldi bravo valla süperdi ama yorum yapmamak en iyisi galiba paylaşım için tşkler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : Karı-KocaBA_YIL_DIMM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paylasım için tşkler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Karı-KocaGeçenlerde bir arkadaşla sohbet ederken,bayanlara kısa saçın çok yakıştığını söyledim,oda bana beni yerlerde süründüren şu cevabı verdi; -Kısa saçlı alıp uğraşacağına,uzun saçlı alıp rahat et daha iyi ![]() Halen daha aklıma geldikçe gülerim ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|