![]() |
Chat'ten Bir Aşk Hikayesi.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Chat'ten Bir Aşk Hikayesi..Bir gün bir kiz chat´den bir oglan ile tanisir ![]() ![]() Kiz bu oglandan öyle hoslanirki, o oglana asik olur ![]() Her gün okuldan geödikten sonra Bilgisayarin basina gecer ve oglanin gelmesini bekler ![]() ![]() Bütün gün onu düsünür, eve gitmeyi sabirsizlikla bekler ![]() ![]() Bir gün var gücünü toplayarak Bilgisayarin basina gecer ve e-mail ile bir ask mektubu yazmaya karar verir ![]() "Ercan, senden kac zamandir Hoslaniyorum, ama bunu sana bir türlü yazamiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ercan Seni seviyorum ![]() Ardindan bes dakika gecmez e-maile cevap gelir ![]() ![]() ![]() Kiz adeta Soka girer ve kendine 10 dakika gelemez ![]() Kendine geldikten sonra bir kere daha acip maili bir kere daha okur ![]() Aynen su cevap gelmistir: "Aylin, ben seni sevmiyorum, benden uzak dur ![]() Kizin gözlerinden yaslar akmaya baslar, gözü yasdan bir sey göremez olur ![]() ![]() Bir ufak not birakarak tüm haplari yutup Bilgisayarin basinda ölür! Notda sunlar yazar: "Ben sevdim ama sevilmedim ![]() ![]() ![]() Aksam kizi ölü halinde bulurlar, annesi birden gözü Bilgisayara takilir ![]() Bir e-mail!!!! Ercandan!!!! Ercan su maili göndermis: "Aylin senden cok özür diliyorum, benim ufak kardesim sana bu sacma maili göndermis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|