![]() |
'''''Fıkra'''''okumadan Geçme |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() '''''Fıkra'''''okumadan Geçme8 NUMARALI KUTU Doktorun biri yeni bir muayene açmış ![]() ![]() ![]() ![]() "Vizite ücreti 100 Dolar ![]() geri veriyoruz ![]() ![]() ![]() Vizite pahalı ama, doktor gerçekten doktor ![]() ![]() ![]() Her gelen hasta iyileşip gidiyor ![]() ![]() ![]() Doktorun ünü her geçen gün artıyormuş ![]() ![]() ![]() Uyanığın biri doktora gidecek, iyileşmeyecek ve beş misli parayı geri alacak ya, kapıyı çalmış ![]() ![]() ![]() "Doktor! Ağzımın tadı hiç yok ![]() ![]() ![]() tadını alamıyorum ![]() ![]() ![]() Doktor ![]() ![]() ![]() Hemşire hanım! Sekiz numaralı kutuyu getirin" Hemşire adama uzatmış kutuyu, adam, bir kaşık içindekinden yemiş ve anında tükürmüş ![]() ![]() ![]() "Ama Bu bok!!!!!" Doktor sakin, "Evet! İyileştiniz ![]() ![]() ![]() Adam, parayı ödemiş sinirleri tepesinde gitmiş ![]() ![]() ![]() Aradan birkaç ay geçmiş ![]() doktorun ![]() ![]() ![]() "Doktor bey, ben de hafıza kaybı başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doktor, adama şöyle bir bakmış yine, hemşireye dönmüş, "Kızım, sekiz numaralı kutuyu getirir misin?" demiş ![]() Adam, hemen itiraz etmiş, "Ama, o kutuda bok var!" ![]() ![]() ![]() Doktor, "Doğru! Bakın, hafızanız da yerine geldi! ![]() ![]() ![]() ![]() Adam, ağlamaklı, hırsla ödemiş parayı çıkmış dışarı ![]() ![]() ![]() Kurmuş da kurmuş intikam planlarını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doktor! Ben de iktidarsızlık başladı ![]() ![]() ![]() yapamıyorum ![]() ![]() ![]() Doktor adamı gözüyle şöyle bir inceleyip, "Hemşire hanım sekiz numaralı kutuyu getirir misin" diye seslenince, adam, tüm hırsıyla, "S ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doktor gayet sakin, "Geçmiş olsun! Artık yapabiliyorsunuz!!!!!!!!!":haha: lütfen sewgili dostlar emeğe saygı,okuduktan sonra bari bişiler yazın görüşünüzü belirtin ![]() |
![]() |
![]() |
|