|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aynıyorumlar, bide, bunları, formda, okuyun |
![]() |
Formda Hep Aynıyorumlar. Bide Bunları Okuyun... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Formda Hep Aynıyorumlar. Bide Bunları Okuyun...Arkadaşlar ya açılan konulara yapılan yorumlara bakıyorum da yahu biraz yaratıcı mı olmak lazım bilmem ki(bende dahil) yorumlar sadece 2 kelime yok pardon bazen 3ü buluyor "emeğine sağlık" "paylaşım için teşekkürler" "teşekkürler" "yüreğine sağlık" "daha önce verildi" "lütfen bölüm kurallarını okuyunuz" Çoğu bölümlerde yapılan yorumların yüzde 80i bundan ibaret ![]() Ya biraz yaratıcı olsak ![]() "aga varol amma yazmışsın beynimin tüm kullanabildiğim kısımlarında hissettim" "çok süper yazmışsın var ya ronaldinhonun direğe şutlaması bile bu kadar olağanüstü değil" "ne yazmışsın ya sanal ortam ağladı be" "ya kardeşim ne hemen paylaşıyon? tam da ben paylaşcaktım ya hayret bişi ![]() ![]() ![]() "helal olsun varya oku oku bir türlü doyamadım ![]() "bu ne ya ![]() ![]() "resimler şahane ![]() ![]() "arkadaş paylaşım güzel de ben almiym daha şimdi yedim ![]() "kardeş güzel yazmışsın da ben daha iyisini yazmıştım aha da inanmıyosan linki veriym da bak |
![]() |
![]() |
|