Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
iki

İki Er

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İki Er

İki general bir cafede oturup konuşuyorlarmış generalin biri "benim bir erim var çok salak demiş diğeriyse "hayır, benim bir erim var o daha da salaktır" demiş tartışma çok büyümeden kimin askerinin daha salak olduğunu anlamak için yarışma gibi bir şey yapmaya karar vermişler ilk general askerini yanına çağırıp "oğlum, git bana şu 5000 lirayla bir mercedes al gel" demiş ikinci general de askerini çağırıp "git bak ben ordu evinde miyim?" demiş iki asker yolda karşılaşmışlar ilki "ya benim general çok salak bu günün pazar olduğunu bildiği halde beni araba aldırmaya gönderdi" demiş ikincisiyse "benim general daha salak yanında telefon dururken, beni ordu evine gönderdi" demiş

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com