08-13-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yalanlar Söyle Bana!
İsyankar bir insanın dile getirdikleri  
Olurda bir gün biterse bana olan aşkın,olurda gitmek istersen ve ben ısrarla’’NEDEN?’’diye sorarsam,sakın bana ‘’SENİ SEVMİYORUM ARTIK’’deme,dürüst olma istemiyorum Bahaneler bul,yalanlar uydur Beni suçla mesela de ki ‘’HERŞEYİN SORUMLUSU SENSİN!’’ Yemin ederim itiraz etmem sana,her şeyi kabullenirim Sadece beni sevmediğini duymaya dayanamam ben Bunu söyleyeceğine öldür daha iyi,emin ol canım,daha fazla canım yanmaz…
Gitmek istersen sakın ‘’BİR BAŞKASI VAR’’deme bana Varsa öyle biri;sakla kendine,ben bilmek istemiyorum Bir başka elin sana dokunduğunu,bir başka kolun seni sardığını,bir başka dudağın seni öptüğünü düşünmek delirtiyor beni ’’BİR BAŞKASI VAR’’dediğinde korkarım tepkimden,korkarım yapacaklarımdan Bu yüzden mesela de ki bana’’İLİŞKİMİZ YORULDU DİNLENDİRELİM’’…Bu en basit,bu en kanılmayacak yalana bile kanarım ben…
Gitmeyi kafana koyduysan eğer ve artık hiçbir şekilde heyecanlandırmıyorsam seni;haber vermeden git,bir şey söylemek zorunda değilsin Bırak merak edeyim seni,bırak yollara düşüp arayım,bulamayınca kadehlere sarılayım,ağlayım…Ama yeter ki duymayayım,artık beni gördüğünde ellerinin terlemediğini,dizlerinin titremediğini Gerçek her zaman iyi değildir ve ben her gerçeği kaldıracak kadar güçlü değilim Bakma öyle göründüğüme,konu sen olunca en zayıf en aciz halime bürünüyorum,seni kaybetmekten deli gibi korkuyorum…
Bıktıysan benden ve topladıysan eşyalarını,ben görmeden git!Gizlice ve sessizce  Gidişin bir yıkım bırakmasın bende Tanık olmayayım,geldiğimde göreyim gitmiş olduğunu Gözümün içine baka baka ‘’HOŞÇAKAL’’ demeni istemiyorum Yüz yüze bir veda bana göre değil Kaç!istersen bir hırsız gibi…’’UZUN BİR TATİL’’de,bir daha geri dönme Bir not bile bırakma,senden sonra onu okumak ağır gelir bana…
Gitmek istiyorsan eğer sakın ağırdan alma,hemen git!Beni oyalayıp biraz daha alıştırma kendine Kesin olsun gidişin,dönüşlerden arınmış olsun Bana senden geriye hiçbir şey kalmasın  Hiç yaşanmamışsın,hiç benim olmamışsın gibi Anılarla baş ederim merak etme ama sen gideceksen hazırla bahanelerini,beni gerçeklerle yüzleştirme yani YALANLAR SÖYLE BANA!! 
|
|
|