Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
söyle, yalanlar

Yalanlar Söyle Bana!

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yalanlar Söyle Bana!

İsyankar bir insanın dile getirdikleri

Olurda bir gün biterse bana olan aşkın,olurda gitmek istersen ve ben ısrarla’’NEDEN?’’diye sorarsam,sakın bana ‘’SENİ SEVMİYORUM ARTIK’’deme,dürüst olma istemiyorumBahaneler bul,yalanlar uydurBeni suçla mesela de ki ‘’HERŞEYİN SORUMLUSU SENSİN!’’Yemin ederim itiraz etmem sana,her şeyi kabullenirimSadece beni sevmediğini duymaya dayanamam benBunu söyleyeceğine öldür daha iyi,emin ol canım,daha fazla canım yanmaz…

Gitmek istersen sakın ‘’BİR BAŞKASI VAR’’deme banaVarsa öyle biri;sakla kendine,ben bilmek istemiyorumBir başka elin sana dokunduğunu,bir başka kolun seni sardığını,bir başka dudağın seni öptüğünü düşünmek delirtiyor beni’’BİR BAŞKASI VAR’’dediğinde korkarım tepkimden,korkarım yapacaklarımdanBu yüzden mesela de ki bana’’İLİŞKİMİZ YORULDU DİNLENDİRELİM’’…Bu en basit,bu en kanılmayacak yalana bile kanarım ben…

Gitmeyi kafana koyduysan eğer ve artık hiçbir şekilde heyecanlandırmıyorsam seni;haber vermeden git,bir şey söylemek zorunda değilsinBırak merak edeyim seni,bırak yollara düşüp arayım,bulamayınca kadehlere sarılayım,ağlayım…Ama yeter ki duymayayım,artık beni gördüğünde ellerinin terlemediğini,dizlerinin titremediğiniGerçek her zaman iyi değildir ve ben her gerçeği kaldıracak kadar güçlü değilimBakma öyle göründüğüme,konu sen olunca en zayıf en aciz halime bürünüyorum,seni kaybetmekten deli gibi korkuyorum…

Bıktıysan benden ve topladıysan eşyalarını,ben görmeden git!Gizlice ve sessizceGidişin bir yıkım bırakmasın bendeTanık olmayayım,geldiğimde göreyim gitmiş olduğunuGözümün içine baka baka ‘’HOŞÇAKAL’’ demeni istemiyorumYüz yüze bir veda bana göre değilKaç!istersen bir hırsız gibi…’’UZUN BİR TATİL’’de,bir daha geri dönmeBir not bile bırakma,senden sonra onu okumak ağır gelir bana…

Gitmek istiyorsan eğer sakın ağırdan alma,hemen git!Beni oyalayıp biraz daha alıştırma kendineKesin olsun gidişin,dönüşlerden arınmış olsunBana senden geriye hiçbir şey kalmasınHiç yaşanmamışsın,hiç benim olmamışsın gibiAnılarla baş ederim merak etme ama sen gideceksen hazırla bahanelerini,beni gerçeklerle yüzleştirme yani YALANLAR SÖYLE BANA!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com