Bir Anlik Piskoloji |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bir Anlik Piskolojiyalan dolan dünya ![]() ![]() hersey sahte![]() birgün ölecegiz ve kurtulacagiz ![]() ![]() illa böylemi düsünmek lazim, hayata ve olanlara tahammül edebilmek icin![]() Neden aci cekeriz? Hersey neden bukadar zor olmali? Anlayamadigim tüm sorulari dizmek istiyorum simdi ![]() ![]() teker teker karsima ve elime bir kuslastigi alip sertce devirmek hepsini Bitmek bilmeyen sonu gelmeyen bir izdiraba mahkum yasamak, ve her yeni gün o günü o izdirablardan siyrilmak icin savasarak gecirecek kadar kötü olmayi basarmismiyimdir gercekten ![]() ![]() aslinda en merak ettigim cevap budur sorularim arasinda Kendimle hesaplasmaktan biktim, cagresiz cagreler aramaktan ve sürekli tam yeniden baslayacakken hizla geriye dogru sürüklenmekten cok yoruldum Ölmek istiyorum sadece ölmek ![]() ![]() ![]() Hayatim bu olamaz benim diye düsünüyorum bazi bazi aklim yerine geldiginde ve ben etrafima bakinca net görebildigimde ![]() Etrafimda olup biteni hazmetmek icin kendimi icine sakladigim aklimin uydurdugu masali hikayenin bir parcasi oluyorum yavas yavas ![]() ![]() ve korkuyorum o an, tamda o an![]() ![]() kendime geldigimde![]() ![]() sanirim yok oluyorum artik![]() ![]() beynim oyun ediyor ve ben kayboluyorum![]() Her kendime gelislerim bir öncekinden daha uzun sürüyor ![]() Aklimi oynatiyorum ![]() ![]() iyi degilim ve bunu kimse görmüyor![]() maykil |
|
|
|