Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bırakmayacağım, ederim, herkesin, okumasını, tavsiye, yanlız

Herkesin Okumasını Tavsiye Ederim ~~Seni Asla Yanlız Bırakmayacağım...~~

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Herkesin Okumasını Tavsiye Ederim ~~Seni Asla Yanlız Bırakmayacağım...~~

Bir birini çok seven bir çift varmış bayan birgün rahatsızlanır ve doktora giderler doktor yanlış bir ameliyat yapar ver bayan gözlerini kaybeder buduruma her ikiside çok üzülür bayanın buhali eşini oldukça üzmektedir ve eşi bayana söz verir seni asla yanlız bırakmayacağım der ama busözlerde eşini mutlu eder ama gözlerinin olmaması onu çok fazla üzmektedir eşi bayanın bu halinden sıyrılması ve mutlu olması için ne yapacağını düşünür ve sonra onun eski işine dönmesini ister bu sayede eşini bu sıkıntılarından kurtulacağına inanır ve bunu eşine açıklar eşi bu fikre çok şaşırır ve ben artık nasıl yaparım der eşide ben hersabah seni götürücem ve akşamda ben alıcam der bayan eşini çok sevdiği için bu teklifini reddedemez ve hergün gider gelirler sonra birgün eşi bayan a artık seni ben götürmeyeceğim sen kendin gidiceksin der bayan eşine olan sevgisinden bunada karşı gelmez hergün durağa kadar yürür karşıya geçer ve otobüse biner işine gider bir gün dolmuş şöförür ;hanımefendi size hayranım ne kadar şanslısınız sizin yerinizde olmak isterdim der bayan çok şaşırır neden diye sorar ben hergün sizi bu duraktan alırım siz hergün dolmuşa binerken bir beyde sizi takip edip arkanızdan biniyor ve sizin her an arkanızda sizi takip ediyor yoldan geçişinizi bekleyip işyerinize girdiğinizde arkanızdan öpücük yolluyor size hayran olmamak imrenmemek mümkünmü der
kadın o an eşini daha fazla sevmiştir çünkü eşi ona verdiği sözü fazlasıyla tutmuştur seni asla yanlız bırakmayacağım
Allah herkese böyle sevip sevilmek nasip etsin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com