|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
erkeklerin, evine, geç, gelen, hanimlarina, yalanlari |
![]() |
Evine Geç Gelen Erkeklerin Hanimlarina Yalanlari |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evine Geç Gelen Erkeklerin Hanimlarina YalanlariSabaha karşı 3'te eve geldiğinde, uyumamış karısının "Neredeydin bu saate kadar?" sorusuyla karşılanan çapkın koca yalanları ![]() ![]() ![]() * "Ben sana dedim bilmediğimiz şeyi kullanmayalım diye ![]() geciktirici spreyle falan ![]() ![]() gelecek adam mıyım? Bu kadar gecikilir mi? Kullanmayacaktık o mereti kullanmayacaktıııık! Neden sana uydum bilmem ki!!" * "Şirket olarak kadın parfümü ve ruj işine girme kararı aldık ![]() yapıyoruz ![]() ![]() birbirimize sarıldık, öptük yanımızdakini ![]() beyi tanıyorsun, hayta işi iyice abarttı; öpe öpe bu hale getirdi beni ![]() ![]() ![]() * "İçtim ![]() Aslında içtim dediysem çok değil ama bende yalan yok ![]() arkadaşlarla iki tek attıktan sonra ben eve gitmek üzere onlardan ayrıldım ![]() kokuyordu tabii ![]() ![]() dolaştırıp evin önüne bıraktılar ![]() ![]() saatle 5 saat falan oluyor galiba ![]() ![]() ![]() ![]() * "Saatlerdir bizim evi dışarıdan gözlüyorum ![]() Çünkü o adi o aşağılık hırsızlar hep bu saatlerde evlere giriyorlarmış ![]() İyi ki de öyle yapmışım ![]() kaçtı hergele ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() edicem ![]() ![]() * "Hayret, uyurgezerlik gibi bir hastalığım varmış ![]() değiştirip böyle şık şıkıdım geziyorum ![]() uyudum? Sen görmeden nasıl evden çıktım? Allah düşmanımın başına vermesin ![]() Ne dertler var ![]() * "Sorma bugün başıma neler geldi? İnanamazsın ![]() ![]() ![]() halt etsin benim başıma gelenlerin yanında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabah salim kafa anlatırım ![]() ![]() ![]() * "Köprüde takıldım diyeceğim inanmayacaksın ama yalanım varsa şuradan şuraya gitmek nasip olmasın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evime, güzel karıma kavuşmak için can atıyorum ![]() bir de ne göreyim, gişe görevlisi ilkokul arkadaşım Salim değil mi? O da beni tanıdı tabii ![]() ![]() uzadı ![]() ![]() 7'sinde neyse 37'sinde de o tabii ![]() yok ![]() ![]() ![]() araba geldi de ![]() ![]() ![]() * "Şimdi de kadın kapkaççılar türemiş ![]() atlayıp çantamı almak istediler ![]() ![]() beni öpücük manyağı yapıp 'bu sapık adam bize tecavüz etmek istedi' süsü vermek istediler ![]() ![]() ![]() ![]() çocuğu? Karakolda senin resmini gösterdim, dedim 'ihtiyacım olabilir mi benim böyle şeylere, dünya güzeli karım var' dedim memur beylere ![]() ![]() ![]() olarak serbest bıraktılar ![]() ![]() ![]() * "Sen değil miydin dün gece yatakta "bir kere de geç gelsen n'olur be adam?!" diyen hayatım? İşte seni kırmamak için geç geldim ![]() saatlerdir caddelerde boş boş yürüyorum ![]() geldim ![]() yanlış anladım o zamaaaan ![]() * "Ben dolaştıran taksici gördüm ama bu kadarına pes vallahi ![]() an önce geleyim diye taksiye bindim ![]() kapanmış ![]() ![]() beni İzmit'e götürecek ![]() ![]() baktım kimlik numaram gibi olmuş vallahi ![]() ![]() Taksici 'yazdıysa taksimetre ben alırım' dedi ![]() ![]() durumda biraz geciktim tabii ![]() |
![]() |
![]() |
|