Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fotoğraf, harf, kalp

7 Fotoğraf, 7 Harf Ve 7 Kalp

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

7 Fotoğraf, 7 Harf Ve 7 Kalp

Karımı 1998 ' in sonbaharında kaybettim yedi senelik evliliğimizin iki senesini kanser tedavisi için hastanelerde geçirmiştik karım , heryıl evlilik yıldönünümüzde ikimizin fotoğorafını çerçeveler ''bunlar bizim hayatımızın gölgeleri '' derdi öldüğünde yedi tane resmimiz vardı 97 nin bir gecesinde onu aldattım oysa ona sürekli onu ne kadar çok sevdiğimi ve sonsuza kadar sadık kalacağımı söylerdim ölmeden iki hafta önce yine aynı şeyi tekrarladım tuhaf bir gülümsemeyle baktı bana ve sadece ''biliyorum'' dedi kar yağdığı gün evdeydim fotoğraflarımıza bakıyordum yine her çerçevenin altında bir harf olduğunu ilkez o gün fark ettim A R K A S I N Gerisi için yılları yetmemişti ama sanırım ''arkasına bak'' yazmaya falan niyetlenmiş hemen çerçevelerin arkasına baktım hiçbirşey yoktu sonra birşey dürttü beni , hepsini teker teker söktüm inanbiliyormusunuz her birinin arkasından bir mektup çıktı ! geçirdiğimiz her sene için sevgi dolu sözler yazmıştı 1997 deki resmimizin içinden çıkan zarf ise simsiyahtı ve içinden şu sözler çıktı : '' 14 mart 1997 / gözlerin bana başka birine dokunmuş gibi baktı / söylemene gerek yok , biliyorum'' 2002 deyiz onu kaybedeli 4 , aldatalı 5 yıl oluyor içim acıyor şimdi çünkü kadınlar biliyor , hissediyor SENİ SEVİYORUM DİYENİN SEVGİSİNDEN ŞÜPHE ET ÇÜNKÜ ; AŞK SESSİZ , SEVGİ DİLSİZDİR

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com