Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
>>>bir, inanmayacağim<<<

≫≫≫Bir Daha Sana İnanmayacağim≪≪≪

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

≫≫≫Bir Daha Sana İnanmayacağim≪≪≪

‘‘Sensiz kalmaktan ve bensiz kalmandan korkuyorum’’ derdin bana Biliyormusun ben hiç korkmazdım Çünkü böyle bir ihtimal aklıma bile gelmezdi Ve sen korkularını yaşamayasın diye elimden geleni yapardım Sen korkardın ben savaşırdım Gün gelir sen mücadelenin ortasında çekip giderdin Uğruna savaştığım herşey yok olurdu Acı bir korku kalırdı elimde Bende unutup gittiğin , uğruna mücadele ettiğim korkun

Yorulmuş olurdum her mücadelenin sonunda Sensizliği giyip üzerime dinlenmeye giderdim bir yerlere Sen yine beni bana bırakmazdın Seni yaşamama izin vermediğin gibi sensizliği de yaşatmazdın bana Tam sensizliğe alışmaya başladığımı hissettiğimde tekrar çıkardın karşıma Seni bekleyen yüreğime söz dinletemezdim Ve hayatım tekrar gidişine başlardı Bir gün gideceğini bilmeme rağmen hep kalacağına kendimi inandırmaya çalışırdım Başarırdım da Başardığımı ise sen gittikten sonra içimde ki sızıdan anlardım Gözlerimi kapar , ağlardım Ve tutamayacağımı bilsemde tekrar tekrar aynı yemini ederdim

“BİR DAHA SANA İNANMAYACAĞIM”
ALINTIDIR

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com