|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
arkadaslar, bura, canı, gebermek, gülmekten, gırsın, isteyen, kısaca, sıkılan |
![]() |
Arkadaslar Canı Sıkılan Bura Gırsın Kısaca Gülmekten Gebermek İsteyen !! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arkadaslar Canı Sıkılan Bura Gırsın Kısaca Gülmekten Gebermek İsteyen !!HAYVANSIN (RIZA SERİLERİ ALINTIDIR) +18 DE VAR ARKADASLAR BASTAN SOLIYIM Penguen dergisi okuyanlar bilir Umut Sarıkaya tarafından çizilen halis muhlis bi maganda arkadaştır kendisi ![]() ![]() ![]() karikatürleri yok ama dialogları burada ![]() ![]() - sewgilim gereksiz yere git-gel yapmayalım şimdi, sen kafana göre çalışırsın orallarımda diyorum bu gece ![]() - haywansın rıza ![]() ![]() ![]() - haywan değilim gereksiz tüketime karşıyım, hissetmediğim saniyeye karşıyım ![]() - biriciğim, senin ailen de "abobe" kabilesinden gibi, hepsinin saçları sanki fotoşop'ta yapılmış, hepsinin burunları, sanırsın gallery effects'le gaussian bülür uygulanmış ![]() ![]() ![]() - haywansın rıza ![]() - haywan değilim, kompüter biliyorum, jargon biliyorum, öyle konuşuyorum ![]() - tonton yüzlü töslümbeğem, akşam arkadaşları yemeğe davet ettim, 26 kişi, mümkünse, onlar gelmeden memelerini masanın üstüne koyar mısın, içecek almayı unutmuşum da ![]() ![]() ![]() - haywansız rızzağ ![]() ![]() ![]() - kesinlikle değilim, mantıklıyım, iktisat sahibiyim, sayende sütiş patronuna meydan okuyacak nitelikteyim ![]() -taş gibi kadın öldü be! cesedi soğumadan biri zkse bari ![]() ![]() ![]() - hayvansın rıza! - hayvan değilim, dünyada her türlü kaynağın sonuna kadar değerlendirilmesini, ziyan edilmemesini arzulayan bir kişiyim! kapı çalar ![]() rıza: ahmet evde yok ![]() ![]() ahmetin sevgilisi: hayvansın rıza rıza: hayvan diilim ![]() rıza: sevgilim bak bu mustafa ev arkadaşım ![]() ![]() sevgili : hayvansın rıza rıza: hayvan değil arkadaşımın durumundan anlayan biriyim ![]() (sevgiliyle film seyrederken filmde bebeğini düşüren kadın üstüne) sevgili - ay yazıkkk cnm ne kötü bi olay yaniii rıza - asıl adama yazık "o kadar s ![]() ![]() sevgili - hayvansın rıza rıza - hayvan değilim haklıyım haklı sen anlamıyosun ![]() ![]() ![]() - riza, vibrator fabrikasina arge uzmani gay araniyormus, bir gidip basvurayim diyorum - niye? ben seni yeterince titretemiyo muyumda, gidip yapay vibrasyona adayacaksin kendini - hayvansin riza - tatlım dün diğer 11 burcun bayanlarını da test ettim, en yüksek performans sende ![]() - hayvansın rıza ![]() - hayvan değilim, değerini ortaya çıkarıyorum, seni baş tacı ediyorum ![]() - sevgilim aklından bi sayı tut - tuttum - şimdi ikiyle çarp dörde böl - böldüm - dört ekle yarısını bana ver - verdim - nereye verdin be! nereye verdin altı ay oldu - hayvansın rıza - hayvan değilim, gerginim!! -sevgilim ben kanadaya gidiyorum benimle gelir misin? -mumkun degil canim ![]() -gelirsen ekime kadar gelmezsen skime kadar ![]() -hayvansin riza! -hayvan degilim ekim 2004te vizesi dolan biriyim ![]() -sevgilim, 3 ![]() ![]() ![]() - ay rızaaa! ben öyle lafın gelişi söylemiştim ![]() - hayvan değilim, ağızdan çıkan her lafı ciddiye alan bir kişiyim, 10 milyarımı isteyen bir kişiyim ![]() ![]() - ayağına b ![]() - ayağına b ![]() - hadi ordan düpedüz *** işte - ee ![]() ![]() - rıza sen artık beni sevmiyosuaannn - nerden çıkardın kaprisgül ya seviyoruz işte ![]() ![]() - ühühü sevmiyosun işte eskiden sürekli söylerdin, romantiktin - ulan şayet ben seni sevmiyosam, ilyas salman göbek deliğimden zitsin beni bee ![]() ![]() - hayvansın rıza - dün gece öyle demiyordun ama - hakkaten hayvansın yaa ![]() ![]() - farkındayım -vayy rıza manita yapmışsın ![]() ![]() ![]() ![]() rıza:-eh işte masrafını çıkarıyor ![]() ![]() ![]() -hayvan herifler! rıza:-hayvan değiliz,maalleden arkadaşız ![]() ![]() -ehoha rıza abi kusura bakma ama yenge çok çirkinmiş ![]() ![]() ![]() rıza:ayağını yerden kessin yeter be mithatçığım,aha kaçtı! ![]() ![]() - riza ayağıma basiyosun - ulan haftanin 7 gunu hoplata ziplata z ![]() ![]() - hayvansın rızaaa riza tuzu uzatir misin? - aha bisey istedin! sictiiiiiiiiiin ![]() - hayvansin riza - sanki bilmeyerek evlendin salak! - yok riza yok ![]() ![]() ![]() ![]() -ayten sak my fakin dik ![]() ![]() -hayvansın rıza ![]() ![]() -hayvan değilim bir lisan bir insan iki lisan iki insan diyen bir kişiyim ![]() ![]() - sen benim sadece fikirlerime, birikimime mi önem veriyorsun? - hayır baldudaklım, gözlemlediğim kadarıyla memişlerin de mis gibi, onlar da kıymetli - hayvansız rıza! - hayvan değilim, sendeki güzellikleri teker teker keşfetmeye and içmiş bir kişiyim - bal böceğim, hadi senle osuruk yarışması yapalım, zoaart! aha 1-0 - hayvansın rıza ! - hayvan değilim sevgilüm, yaşamda iddiası olan mücadeleci bir kişiyim - riza göremiyoruaaooom - eh madem, go down bakalim ![]() ![]() - o-ha riza o-ha falan oldum yanı - hadi canim, yanlız şapırdatmadan ![]() ![]() ayten mal kaldıracam bugün ben! -hayvansın rıza! -hayvan değilim hacize giden icra memuru bir kişiyim ![]() - hadi riza, beni nasil arzuladigini soyle ![]() ![]() - bırrşş ![]() ![]() - hayvansin riza! - deh ![]() ![]() -bingüllüm, salondaki mobilyaların ayaklarına senin pedlerden koydum kırpıp ![]() -hayvansın rıza -hayvan değilim, pragmatistim, rasyonalistim ![]() ![]() -tırpangülüm, bahçedeki domateslerin toprağına senin kullanılmış tamponları diktim gübre niyetine ![]() -hayvansın rıza -hayvan değilim, botanikperver, vatanperver bir kişiyim ![]() ![]() ![]() ![]() -malkaram keşanım, son yıllarda sarktın sen iyice, yüzündeki derileri çekiştirip arkadan topuz yapalım diyorum kenarlardan da firketeyle tuttururuz ![]() -hayvansın rıza ![]() -hayvan değilim, opsiyonları değerlendiriyorum, seni bozdurup iki tane yirmilik alma azmi ve gayretindeyim ![]() - uzun zamandir seni dusunuyorum devamli aklimdasin ![]() ![]() - vereceksin yani? - hayvansin riza ![]() - hayvan degilim, belirsizliklere karsiyim ![]() ![]() -sayılmasam kaç olsam? topraktaki güç olsam aptal gibi suç olsam yine de oynar mısın benimle? oynar mısın züleyha? -ah rıza ne kadar romantiksin bu akşam ![]() ![]() ![]() ![]() -iyi hadi o zaman göt kızartmaca oynuyoruz, ben ıslatıp dürdüm bile havluyu *şlaaaak!* -ah! ühühüh hayvansın rıza! -hayvanım anasını satayım ciğer gibi edicem götünü *şlaaak!* kaçma, kaçma! *şlaaaak!* - rıza ! rıza ! hemen terliklerimi getir ! bak yine salyalarını saçmışsın bir de kuyruk sallıyorsun ! hayvansın rıza ! - doğam gereği -sevgilim aklından bi sayı tut -tuttum -şimdi bırak gitsin -hayvansın rıza! - dün rüyamda seni gördüm - hangi pozisyondaydık? - hayvansın rıza! - hayvan değilim, duyarlı biriyim, hoşuna gittiyse o pozisyonu uygulayabilecek biriyim ![]() ![]() ![]() -necla, ayakların buz gibi g ![]() ![]() ![]() -hayvansın rızaaaa -hayvan değilim balböcüğüm, buz ile karpuzun yanında rakının iyi gittiğini düşünen biriyim - $erife, hadi sidik yarı$ı yapalım ![]() ![]() ![]() ![]() - hayvansın rıza! ![]() ![]() ![]() ![]() - hayvan değilim, erkeğim, daha uzağa i$erim ![]() ![]() ![]() ![]() - rıza! bu da ne ![]() ![]() ![]() ![]() - $aziyeye gi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - hayvansın rıza, hayvaaaaannnnn ![]() ![]() ![]() - hayvan değilim, metrik ölçü sistemi kullanan kıyaslamacı bir kişiliğim ![]() ![]() ![]() rıza elindeki pompayı sevgilisinin doğum günü partisinde eline uzatir ![]() - sevgilim dopum günün kutlu olsun -pompa!!! ![]() - hayvan degilim direkt ifadeden cok sekilsel ifadeyi tercih eden biriyim ![]() -sevgilim dün seni sevdiğimi yıldızlara çiçeklere anlattım ![]() ![]() -ayy rıza ne romantiksin ![]() ertesi gün -sevgilim, dün seni sittiğimi kavedeki arkadaşlara anlattım, beni alkışladılar ![]() -hayvansın rıza!!! -hayvan değilim ![]() ![]() -sevgilim, dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe sırf sana benziyo diye merhaba dedim -hayvansın rıza!!!!! -hayvan değilim ![]() ![]() devam; sevgilim ne olursa olsun içindeki çocuğu öldürme e mi? -kürtaj olucam diyorum hayvan!!!birazcık duyarlı olsana -hayvan değilim, operasyon öncesi moral veren bir kişiyim ![]() - askim, tapiyorum sana benim olmani istiyorum, seni kollarimin arasinda, zevkten ucmus görmek istiyorum - rizam, al beni, seninim, ilk erkekim, son erkekim ![]() ![]() - verengül, ben bir karar verdim, artk görüsmesek iyi olucak ![]() - ne diyorsun sevgilim? hani cicegindim, böcegindim,***undum,püsüründüm? -sen bana hemencecikten verdin, demek ki her ver diyene de verirsin, ben bu kuskuyla iliski filan yürütemem, iyi hos zevk mevk aldik, agri dagina cikip indik, ama ben komsu kizi vermeyengül e dört yildir asigim, üstelikte o bana hic vermedi ![]() ![]() -hayvansin riza!!!! -hani leyla demiştim ya sana ya benimsindir ya da kara toprağınsındır diye, bak tanıştırayım bu kara toprak (rıza'nın yanında bir izbandut zenci durmaktadır) -hayvansın rıza -hayır hayvan değilim leyla, bu iğrenç espriyi sana yapabilmek için nijeryadan kaçak göçmen getirip müslüman yapıp ismini toprak olarak değiştirecek kadar masraftan kaçınmayan biriyim ![]() - nasil verengul sevgilim, son 3 dakikada iyi pompaladim dimi suratli suratli, orgazm oldun dimi bidenem ![]() - hayvansin riza ![]() - hayvan degilim, kadin tatmininin onemine inanan bireyim ![]() -hadi tavla oynayalim ![]() -tamam ama kazanan kaybedeni s ![]() ![]() ![]() -hayvansin riza !! -hayvan degilim, hayati iddialarla daha cazip hale getirmeyi seven bir bunyem var ![]() ![]() ![]() -askim hafta sonu ormana gitsek mi ne dersin ? -orman demisken, su senin kucuk ormani da biraz kessen bicsen diyodum ![]() -hayvansin riza !! -hayvan degilim, temizlige ve hijyene onem veren biriyim ![]() ![]() ![]() -sevgilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -igghhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -iyyy ![]() ![]() ![]() -hayvan degilim ![]() ![]() ![]() ![]() -hayvansın rıza -evet belki hayvanım, ama hangimiz hayvan değiliz ki ![]() ![]() ![]() ![]() -hem hayvansın hem de cem yılmazdan aparttığın esprileri günlük hayatta kullanacak kadar da tıynetsizsin rıza ![]() -de hassktir geç şu yatağa da soyun hadi -natürelsin rıza ![]() -sevgilim bak sana olan sevgimi ifade edebilmek icin sirtima kalp cizdirdim ![]() ![]() ![]() +ayy riza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (sırtındaki kılları kalp şeklinde kestirmiş ![]() ![]() +hayvansin riza arti oha riza ya oha ![]() ![]() ![]() ![]() -degilim hayvan ![]() ![]() ![]() ![]() -cumartesi sinemaya gidelim mi rıza? -olmaz cumartesi kerhaneye gidiyorum ![]() -hayvansın rıza ![]() -hayvan değilim, aşık olduğu kişiyle seks yapamayacak kadar duygusal üstelik açıksözlü bir erkeğim ![]() -rızaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - rıza beni yemeğe götür, çiçek al, pırlanta al, annenle tanıştır, vır vır vır dır dır dır ![]() ![]() ![]() - fazla konuşma da al şunu ağzına - hayvansın rıza - hayvan değilim ![]() ![]() - yarangül, bu akşam ikizin tarakgülü de getir, ikinize birden atlıcam ![]() - hayvansın rıza ![]() ![]() ![]() - hayvan değilim, senden iki tane daha gelse zikecek motivasyonda olan bir kişiyim ![]() - çift kale maç yaptım, duş almadım, dal-t ![]() ![]() ![]() ![]() - hayvansın rızaaa ![]() ![]() ![]() - hayvan değilim, ifrazatımla barışık bir kişiyim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Arkadaslar Canı Sıkılan Bura Gırsın Kısaca Gülmekten Gebermek İsteyen !! |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arkadaslar Canı Sıkılan Bura Gırsın Kısaca Gülmekten Gebermek İsteyen !!saçlarımı çokmu seviyorsun RIzA hayır bit varmı die bakıorum Hayvansın rıza hayır şahsi hijyene değer veren bir kişiyim Aaa ne romantiksin bana çiçek mi aldın ![]() ![]() ![]() Hayır Mezarlığın önündeki çelenkten aldım Hayvansın rızaaa Hayır ülkenin değerlerinin boşa gitmesini önleyen bir kişiyim ![]() ![]() mankengül, yavrum bu akşam üstüne seksi bişeyler giy, bakın kimi z ![]() ![]() ![]() ![]() - hayvansın rıza ![]() ![]() - hayvan değilim, reinada masaya viski açtıracak bir kişiyim ![]() Umut Sarıkaya dan bir şiir vereyim kaan dobra'nın takıma yeni geldiği günlerdi aşkım off ne alakası var şimdi deyip dinlememezlik etme, dinle bi kere ![]() kaan dobra takıma yeni gelmişti ![]() yalan söylemiyim sanırım antep maçıydı ![]() maç neredeyse bitmiş ![]() skor kesindi ![]() ![]() hoca maçın 89 ![]() sahada herkes çok yorgundu ![]() bi tek kaan, civelek gibi koşuyordu sağa sola ![]() ben de dahil herkes güler gibi bakıyordu kaan'a ![]() aa kerize bak aa enerjike bak diye ![]() ama hoca beğendi kaan'ın performansını diğer maçta daha çok yer verdi ![]() bir diğer maçta daha bi çok ![]() ve bugün kaan dobra, kaan dobraysa o 89 ![]() ![]() şimdi gelelim sadede ![]() ben de ilişkimizi kurtarmak için 89 ![]() koşuyorum, çırpınıyorum ![]() gör performansımı diye ![]() sev beni diye ![]() ![]() ![]() İğğghkk bu kokuda nedir ? Çoraplarımın kokusudur Bidenegül Hayvansın rızaa Hayvan değilim bakterilerini seven bir şahsiyetim Cüzdangül hesabı sen öde canım hayvansın Rızaaa Hayvan diilim ![]() ![]() ![]() ![]() Verengülle test yaptık kısırlık sende çıktı bıkkıngül ![]() ![]() Hayvansın rızaaa Hayvan diilim testlerden zevk almaya çalışan bir denekim ![]() ![]() ![]() nardanem, bidanem tayi çi gursuna yazıldım, garıların zevk suyu akıyomuş bu gursa girenlere, leğenle dolaşacan artık peşimde, ekiki eki ![]() ![]() -haywansın rıza! -berke de bağa bundan kelli ![]() ![]() rıza- sevgilim su 5 milyon borcunu versene ![]() sefgili- hayvansın rıza rıza- hayvan değilim 2 milyon ver ödeşelim diyen biriyim,uzlasmacı biriyim ![]() sevgili- rıza o parmağındaki ne?? rıza- ne bu mu tatak burun tatağa ![]() ![]() ![]() sevgili- hayvansın rıza hemde eşşek cinsinden ![]() ![]() rıza- hayır yavrım hayvan değilim sadece çevreyi çok seviyorum o yüzden yere atmak istemedim ![]() Sevgilim uzaklara daldın ne düşünüyorsun ![]() ![]() Nası yapsam da ihtirasgül ü de alıp üçlü yapsak ![]() ![]() ![]() hayvansın rızaaa hayvan değilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Akşama film aldım izleyeleyelim sırmagülüm Aa ne güzel nasıl film ![]() ![]() Atını Öpen Kovboy Hayvansııın Rızaaa Hayvan diilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çilligülüm bana kontör at da yeni manita yapayım Hayvansın Rızaaa Hayvan diilim Reaksiyon süresini ölçen bilimadamı hüvviyetinde bir değerim ![]() ![]() ![]() Ayyy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayvan değilim Selpak Mendil için para harcamayan biriyim ![]() ![]() Ben Şeydagül Bende Rıza ![]() ![]() Hayvansın Rıza ![]() ![]() Hayvan diilim kendini ifade edemeyen biriyim ![]() ![]() ![]() Dişlerini en son nezaman fırçaladın ? İlkokulda ![]() ![]() Hayvansın Rızaaa ![]() Hayvan diilim her türlü alışkanlığa karşıyım ![]() ![]() ![]() ![]() Ya Bi kerede Taksiye binelimm ![]() ![]() Sus ta bin şu otobüse ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayvansın Rıza ![]() ![]() ![]() Hayvan diilim Fakir Ama Gururlu Bir Gencim ![]() ![]() ![]() Bademgül Sana Hiç Çok Çirkin Olduğunu Söylemişmiydim ? ÖööBühü bühü Hayvansın Rızaaa Hayvan Değilim ayrılmanın yollarını arayan biriyim:: meşhurgülüm televizyon yıldızı olacam ![]() ![]() - ay çok sevindim hep şöhretli bi sevgilim olsun isterdim - Meşhur olunca ilk işim bi manken yok yok bi kaç manken araklamak - Hayvansın Rızaaa - Hayvan değilim her ortama ayak uyduran biriyim ![]() ![]() ![]() - OO Rıza abi Yenge yenimi ? - Yok artık eskidi sayılır - Hayvansın Rızaaa - Hayvan Değilim durumun farkında olan biriyim ![]() ![]() ![]() *** - Kadınlar bir çiçektir Rıza ![]() ![]() - Evet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Hayvansın Rızaa ![]() ![]() - Hayvan Diilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ** - Rıza sessiz sinema anlatma oynayalımmı - Oolur entelgülüm başlıyorum söle bakalım bu hangi film ![]() ![]() - Hayvansın Rıza ![]() ![]() - Hayvan diilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - hı ı m angi - Rıza - Riza - Riza diil uleyn Rıza ![]() - You are animal ![]() ![]() - Animal diilim İngilizce bilmeyen bir kişiyim ![]() ![]() ![]() - Rıza tatile gidelim - Dur güzelim sarsma cebimi şimdi - Ben yanmak istiyorum - Ben seni yakarım yatargül üm ![]() ![]() - Ay hayvansın Rızaaa - Hayvan diilim Ateşimle herkesi yakabilecek bir kişiyim ![]() ![]() - AA Rızaa ! Bu kim ? - Yeni sevgilim - Ya ben - Eski sevgilim - Hayvansın Rıza - Hayvan değilim hazır cevap biriyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Seni terkediyorum Rıza - Ohh ne güzel hemen Şermingül ü çağırayım ![]() ![]() ![]() - Hayvansın Rızaa ![]() ![]() ![]() ![]() - Hayvan diilim ![]() ![]() ![]() ![]() - hadi soyun ![]() ![]() ![]() - ya hemen olur mu böyle, insan sevişmeden önce bişey yapar, bi şiir okur ne bileyim ![]() ![]() ![]() - peki okuyayım ![]() dağda gezer sürü sürü koyun soyun ulan soyun! - hayvansın rıza! bi daha otuz beş sene konuşmıcam seninleee ![]() ![]() ![]() - hayır hayvan değilim, sadece romantizmle erotizmi aynı şiir içerisinde birleştirmeye çalışan biriyim ![]() ![]() ![]() - hayvansın rıza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - en sevdiğin hayvan hangisi Rıza ![]() ![]() - Lalegül - Aaa o hayvan ismi diil ki ![]() ![]() - Ossun At gibi hatun valla ![]() ![]() ![]() ![]() - Hayvansın Rızaaaa Bari benim yanım da söylemeee - Hayvan diilim gerçekleri söyleyen ama kıskançlık triplerini anlamayan bir kişiyim ![]() ![]() ![]() - Rıza yarın doğum günüm ![]() ![]() - Ohh doğum günü şerefine verirsin artık ![]() ![]() ![]() - Hayvansın Rızaaaa - Hayvan diilim Yanlış anlaşılan bir kişiyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Sevgilim uzun zamandır beraberiz aşkımızı başka bir yöne çevirsek ne dersin - Ayy Rızaa ![]() ![]() ![]() - İİ o zaman bu akşam arkadan çalışmaya başlarız - Ben Evlenmekten bahsediyorsun sanmıştım ![]() ![]() - Hayvan diilim ![]() ![]() ![]() - Seni terk ediyorum Rızaa ![]() ![]() ![]() - Aşkımıza son bir şans tanı Bari çamaşırları yıka ![]() ![]() ![]() - Iyy Hayvansın Rızaaa - Hayvan diilim Çamaşır asarken görülmekten korkan biriyim - Sevgilim Karar verdim bu akşam son artık ![]() ![]() ![]() ![]() - Aaaa Hayvansın Rızaaa - Hayvan diilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Bunlar kim Rıza ![]() ![]() - Hayır Bizim halı saha 9 - 11 doluymuş arkadaşlarla maça senin kaşlarında devam edecez ![]() ![]() - Hayvansın RIIZAAA - Hayvan diilim ![]() ![]() ![]() ![]() Bu akşam yemeğe çıkalım Rızaa ![]() ![]() - Tabi fenergözlüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - A niye yeni restoran mı açılmış - Yok seni doyuracak kadar saman ancak orada var - Hayvansın Rızaaaa ![]() ![]() ![]() - Hayvan diilim bu kadar yiyen birisini daha önce görmemiş bir kişiyim ![]() ![]() ![]() - Aloo Rızaaa - Efendim Tazegüüll - Dün akşam taktınmı ? - Aaa takmaz olurmuyum hem de arkalı önlü hatırlamıyonmu - Öyle değil ![]() ![]() ![]() ![]() - Kimden korunacam insan doğacak çocuklarından korkarmı ehuehuehu - Hayvansın Rızaaa - Hayvan diilim " İleride Bırak bu ayakları o çocuk benden olamaz diyecek bir kişiyim ![]() ![]() ![]() - Rızaa bak sana ne aldım ![]() ![]() - Nedir o Asilgülüm - Geciktirici sprey - Ben bi yere gecikmiom asıl sen her yere gecikiyon ![]() ![]() ![]() - Ayy konuyu değiştirmesene - Konuyu da değiştiririm sevgilimi de - Hayvansın Rızaa ![]() ![]() ![]() - Hayvan değilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Ohhhşş devam et durmaaa - ohhh - Hayvansın Rıızaaa - Hayvan değilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Şu Ketek Dinçgözün de nesi ni beğeniyorlar ![]() ![]() - Öyle deme ukalagül üm ![]() ![]() ![]() - Hayvansın Rızaaaa ![]() ![]() ![]() - Hayvan değilim ![]() ![]() ![]() ![]() - Rıza görmeyeli göbeği salmışsın ![]() ![]() - Hiç sorma bu ara hiç veren yok ablakgül üm - Ne veren yok - Bursa şeftali ![]() ![]() - Zayıflatıyormuymuş ![]() ![]() ![]() ![]() - O seni zayıflatmaz senin salatalık yemen lazım - İstersen bize gidelim ben sana yedirim - Yok olmaz en son geldiğimde üzerime saldırmıştın ![]() ![]() ![]() - Eee sende halden hiç anlamıyorsun - Rıza yine bi tuhaf bakmaya başladın ![]() ![]() ![]() - Gell kaçmaaa - Hayvansııın Rızaaaa İmdaaattt - Hayvan diiilimm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Ne o üzerindeki mini etek çıkar çabuk - Peki - O ne minicik G-String çıkar çabuk - Peki - Boşver sinemayı şimdi ![]() ![]() ![]() - Hayvansın Rızaaa - Hayvan diilim görünce dayanamayan biriyim ![]() ![]() - Üff yavrumm hepsi seninmii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Ohaaaa - Yatak odana perde olum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Git başımdan manyakmısın ![]() ![]() - Reinada viski içtiğin bardak olimm ![]() ![]() - Yeter amaaa - İneğim ol sağim seniii ![]() ![]() ![]() - Hayvansın Rızaa bari bana laf atma evde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Hayvan Değilim sokaklardan uzak kalınca performans düşüklüğünü evde antreman yaparak telafi eden bir kişiyim ![]() ![]() ![]() - Rızaa beni seviyormusun - Evet bahçegül üm - İlk aşkın benmiyim - Evet baygın bakışlım - Peki son aşkın ![]() ![]() - Son aşkımla senden sonra buluşacağım daha yarım saat var takma kafana sen yetişirim ![]() ![]() ![]() - Hayvansın Rızaaaa - Hayvan diilimm ![]() ![]() ![]() ![]() Rızaaa en çok neyimi seviyosunn ![]() ![]() - Hee nasıl yani? - Beni neden seviyosun yani ![]() ![]() - Ee gönül bu ota da konar b ![]() ![]() ![]() - Ühü ühü Hayvansın Rızaaa - Hayvan diilim Atasözü ve deyimleri bilen Literatür sahibi bir kişiyim ![]() ![]() - Rıza bak yeni etek aldım ![]() ![]() - Gördüm ![]() ![]() - Bak buda yeni bluzum ![]() ![]() - Vay şerefs ![]() ![]() - Hayvansın Rızaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Hayvan değilim maç izleyen ve bluzun farkında olmayan bir kişiyim ![]() ![]() - Rızaa aşkım özür dilerim ![]() ![]() - Niye bastongülüm ![]() ![]() - Malum benim durumum yüzünden tam 5 gündür sevişemiyoruz ![]() ![]() - Ehuehuehu önemli değil ben ikimizin yerinede sevişiyorum ![]() ![]() - Hayvansın Rıza ![]() ![]() ![]() - Hayvan değilim ![]() ![]() ![]() ![]() - Rızaa senin için evi terk ettim aşkım - Olmaz safçiçek olamaz ![]() ![]() - Niyeymiş o ![]() ![]() - Ben ablanla sözlendim ![]() ![]() - Ne ![]() ![]() ![]() ![]() - Kalk kız kalk şaka yaptım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Rıza bak hava ne güzel insan çıkıp dolaşmak istiyor ![]() ![]() ![]() - Yok Asmagül üm ablası daha güzel ben onla dolaşmak istiyom ![]() ![]() - Hayvansın Rızaaa - Hayvan diiilim Kendine yakışanı arayan biriyim ![]() ![]() ![]() - Evin içinde mangal yapan tek kişi sensin Rızaa ![]() ![]() - Öyle deme Hamaratkız ım kokusu başkalarına mı gitsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Böö ben dayanamıyom Annemin evine gidiom ![]() ![]() - Dur bi parça hamsi de annenlere götür ![]() ![]() - Böö Hayvansın Rızaaa - Hayvan diilim ağzının tadına düşkün ve nazik biriyim ![]() ![]() ![]() - Rızaa tanıştırayım bak Nazlıgül ![]() ![]() ![]() - Memnun oldum akşam grup yapsak daha da olurum ![]() ![]() - Ne nasıl yani ![]() ![]() ![]() - Siz iki ben tek ben altta siz üstte siz üstte ben altta - Rıza yine yaptın yapacağını ![]() ![]() ![]() ![]() - Peki ya arkadaşını ![]() ![]() ![]() ![]() - Hayvansın Rıza ![]() ![]() ![]() - Hayvan diilim Şansını sonuna kadar zorlayan ve peşinden koşturan yıkılmadım ayaktayım diyen bir kişiliğim ![]() ![]() ![]() - Rızaa okuyacak bişeyler yokmu - Koltuğun altında dergiler var avratgül üm - bu dergilerin sayfaları açılmıyor birbirine yapışmış heep ![]() ![]() - Ee manita olmayınca dergilere saldırıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() - İğrençsin vede hayvansın Rıza ![]() ![]() - Hayvan değilim hayal kurmanın gücüne inanan bir kişiyim ![]() ![]() ![]() - Aaa bu nasıl ev böyle ![]() ![]() - Niye Pipigül ![]() ![]() - Yerde parke yerine aynalar var ![]() ![]() ![]() - E öyle olmasa her gelenin don giyip giymediğini nasıl öğrenecem ![]() ![]() ![]() - Hayvansın Rıza ![]() ![]() - Hayvan değilim ![]() ![]() ![]() ![]() - Rıza benim için bi şiir yazsana - Seviştikten sonra olmazmı - Hayıır o zaman hemen dönüp uyuyosun ![]() ![]() Senin için bir şiir yazdım bu satte kafiye bulamazdım yeter artık hadi sevişelim dayanamıyom ben çok azdımm - Bu ne biçim şiir hiç romantik değil ![]() ![]() - Z ![]() - Z ![]() - Hayvan Değilim Hay bu Romantizmi çıkaranın diyen bir kişiyim ![]() ![]() ![]() - Elleme sarkıyooo - Ayy gıdıklanıom ordann - Ayy orası olmaz ![]() ![]() - Sakalların batıyo ![]() ![]() ![]() - Ooff Yeter bea Başlarım uleyn ön sevişmeye çık ulan üste - Hayvansın Rızaa - Hayvan değilim işimize bakalım diyen bir kişiyim - aLOO BELEDİYEDEN ARIYORUZ - ne istiyonuz kardeşim gece yarısı - Sahura kalktınızmı - Kalktık sağolun - Peki Esra da kalktı mı ehuehuehu - Kimsin uleyn sennn - Rızaa ben - Hayvansın Rızaa - Hayvan diilim sevdiğini düşünen dindar biriyim ![]() ![]() ![]() - Baba sen bu kızın kalbini kazanmak istiyonmu - Evet Rıza abi çok seviyom - o zaman hediye al - ne alim - Oyuncak ayı - Aaa niye - Baktıkça seni hatırlar - Hayvansın Rızaa - Hayvan diilim Taktik veren biriyim ![]() ![]() - Merhaba Tatakkız - Merhaba Rızaa - Bak sana çikolata aldım - Bu ne bardağa koysaydın bari ![]() ![]() - seni beklerken arka cebimde eridi ayrıca pantalonumu da sen temizliyecen - Bi daa bana hediye felan alma - Çikolata seksi ateşler diye duydum belki bugün sevişiriz diyerekten ![]() ![]() ![]() - Hiç konuşma Hayvansın Rızaa - Hayvan değilim Metoorolojiyi dinlemeyip hava sıcaklığının etkisinde kalan bir kişiyim ![]() ![]() - Rızaa bak güneş gözlüğü aldım hadi tatile gidelimm - Ben prezervatif aldım hadi sevişmeye gidelim - Hayvansın Rızaa ![]() ![]() - Hayvan Diilim Gideceğim yere göre alışveriş yapan biriyim ![]() ![]() ![]() - Rıza ıssız bir adaya atılacağını bilsen yanına 3 tane ne alırdın - Seni alırım Bi şişme karı ![]() ![]() - Şişme karıyı ne yapcan be - Sen uçaktan düşerken ölecen ya - Niye - Paraşüt bende çünkü ehuehuehu -Hayvansın Rıza hatta ondlardanda öte -Hayvan değilim sordun soruyu tut şu b*ruyu diyen bir kişiyim - Lalemalım bak isminin baş harfini nereme yazdım - Hayvansın Rıza Nasıl traş ettin oranı öle yaaa - Hayvan diilim Alfabe nin faydalarını bilen bir zaatım ![]() ![]() ![]() - Elma şekerim babana söylede kaportayı toplatsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Hayvansın Rızaa - Hayvan diilim Estetik Cerrahiyi destekleyen bir kişiyim ![]() ![]() ![]() - abi merhaba ben senin hayranınım - ne güzel adın ne - Swell - Ecnebimisin ? - Yok abi nerden çıkardın ![]() ![]() - yok çıkarmadım daha içerde dimi kız badegül ver oradan bi imzalı resmimi ![]() ![]() - Sağol abi - Al bilader çekinme - Aa ama bu resim çıplak ![]() ![]() ![]() - Hayvan Değilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Rızaa beni ilk gördüğünde ne düşündüün ![]() ![]() - At gibi üstüne binip dolaşmalı ![]() ![]() - Hayvansın Rızaa - Evet hemde Damızlık ehuehuehu kaçmaaa geell - Hadi Rızaa Hadiii - Ne oldu Bademcikgül - Bi daha bi daha - Sağolasın canım bir gecede 4 kere yeter bana İstersen sana su şişesi vereyim - Neee !! Hayvansın Rızaaa ![]() ![]() ![]() - Hayvan değilim bacakları üzerinde durmaya çalışan biriyim ![]() ![]() ![]() - Aloo Lemogül ümmm - Efendim Rızaaa - Nasılsın yeşil gözlüm - Ne yeşili - Senin Gözlerin yeşil değilmi ![]() ![]() - hiç konuşma hatta kapa telefonu Hayvansın Rızaaa - Hayvan değilim Nerde çokluk orda b ![]() - dıt dıt dıt dıııt - Aloo Çatlakgül üm hemen gelll - Aaa ne oldu aşkıımm - Çayıma viagra atmışlar sabahtan beri 4 manita attım eve inmedi ![]() ![]() ![]() - Hayvansın Rızaa - Hayvan diilim Bilimin gelişmelerini yakından takip eden arkadaş kurbanıyım ![]() ![]() Rızaaa ![]() ![]() ![]() - Ama Gamzelim sen Almanca bilmion Almancası daha zevkli ![]() ![]() ![]() - Hayvansın Rızaaaa ![]() - Hayvan diilim ![]() ![]() ![]() ![]() - Rıza çok farklı bir tarafın var - Ne yapim güzel bir kız görünce kalkıyoo ![]() ![]() - Hayvansın Rızaa ![]() ![]() - Hayvan diilim uçkuruna söz geçiremeyen biriyim ![]() ![]() ![]() - Rızaa koşş yan komşuya tecavüze çalışıyorlar ![]() ![]() ![]() - Ya Düğmegözlüm daha şimdi 3 ncüyü bitirdik bide komşuyumu halledim ![]() ![]() - Hayvansın Rızaaaa - Hayvan diilim her ihtiyaca cevap veremeyen biriyim ![]() ![]() ![]() - Rızaa aa sen gazete okuyorsun ![]() ![]() ![]() - Evet baksana Çağla Şıkayak üstsüz yakalanmış ![]() ![]() - Hayvansın Rızaa ![]() ![]() - Hayvan diilim ![]() ![]() ![]() ![]() - Rızaa ne ii oldu da geldik buralara be - Evet Mayhoş um ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - RIZAA denize işeme ![]() ![]() - Sen yapamıyon diye kıskanma ![]() ![]() - Hayvansın Rızaa - Hayvan değilim 8 yaşından beri altına işemeyen biriyim ![]() ![]() - Rızaa bilgisayara mı merak saldın ![]() ![]() - Evet intranetgül üm - Gerçekten süprizlerle dolusun ![]() ![]() - Pamela Anderson un en son pozlarına bak ![]() ![]() ![]() ![]() - Hayvansın Rızaaa - Hayvan diilim teknolojiyi kendine alet eden biriyim ![]() ![]() ![]() - Rızaa aşkım ilişkimiz nereye gidiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Tuzluğu uzatırmısın - Hayvansın Rızaa ![]() - Hayvan değilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Buralardan gideceğim yavrum ![]() ![]() ![]() ![]() - Yine Türk filmi mi izledin - Rahat bırakın uleyn kızı ![]() ![]() - Hayvansın Rıza ![]() ![]() - Hayvan diilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Rıza sinemaya yeni film gelmiş - Eskisini ne yapmışlar ? - Hayvansın Rızaa ![]() ![]() ![]() - Hayvan değilim sinemaya gidecek parası olmayan biriyim ![]() ![]() - Rıza hani sen yüksek okul okumuştun - Evet bizim okul gerçekten çok yüksekti ![]() ![]() - Hayvansın Rıza ![]() ![]() - Hayvan değilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Rıza bana bişarkı sölee - Badegül badegül sen öyleemisiiinn Rızanın takımları g*t*ne g*rsin - Hayvansın Rıza - Hayvan değilim ![]() ![]() ![]() ![]() - Yogagül üm bak bu yeni hocam Kamasutra konusunda uzman ![]() ![]() - Ayy çok müthiş ![]() ![]() - Artık iki kere zirve yaptıktan sonra beni bütün arkadaşlarına tavsiye edersin dimi ![]() ![]() - Hayvansın Rıza ![]() ![]() - Hayvan değilim kadınların sesine kulak veren biriyim ![]() ![]() ![]() ![]() - Rıza bak bu annem - Zartt - Bu da babamm ![]() ![]() - Zorrttt - Yeterrr ![]() ![]() ![]() - Hayvan diilim ayak üstü kurufasulye atıştıran biriyim ![]() ![]() ![]() ![]() - Rıza bi daa yüzüme çıkarma - Niye - Gözüme kaçtı 2 Gündür puslu görüyorum ![]() ![]() - Bi şey olmaz zaten hava sisli yarın ehuehuehu - Hayvansın Rıza Taş kalpli ve acımasızsın da ![]() ![]() - Hayvan diilim hava durumunu izleyen etrafınada bilgi veren biriyim ![]() ![]() - Rıza hayvan alalım - Ben varımya - Hayvansın Rızaa ![]() ![]() ![]() - Bende onu diyorum ![]() ![]() ![]() - Rıza bak fotoğraf makinası getirdim - İyi bütün pozisyonları çekerim artık - Niye - Yarın kavede arkadaşlara gösteririm anlatmaya gerek kalmaz ![]() ![]() - Hayvansın Rızaaa - Hayvan diilim ![]() ![]() ![]() ![]() ahhh geliyom geliom - Hehehe ben geldim ben geldim ![]() ![]() - Hayvansın Rızaaaa - Hayvan değilim Herzaman önde olmayı seven biriyim ![]() ![]() ![]() - Merhaba bakırgül - Merhaba Rıza ![]() ![]() - Akşam için alış veriş - Ne aldın - Temizlik bezi - Neden - Seni zkmeden önce küçük Bakırgül ün örümcek ağlarını temizlicemm - Hayvansın Rıızaaa ![]() ![]() ![]() - Hayvan diilim ![]() ![]() ![]() ![]() - Ahhh devam et devam et kızımız olsun ![]() ![]() ![]() ![]() - Ağzına tutkal sürdüm - Hayvansın Rızaaaa - Hayvan diilim Sus yoksa ağzına biber sürerim onuda bulmazsam doğal tutkalımı sürerim diyen bir kişiyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Bu hayat çekilmez oldu artık benim için - Evet - Farklı bir şeyler yapmalıyım yeni bir ev belki yeni araba - Evet - Lağım çukuru foseptik vesaire - Evet - Ayy sen beni dinlemiyormusun - Seni dinlemeyeli yaklaşık 1 saat oldu karşı masadaki cıvır ı kesiyorum - Hayvansın Rızaaaa - Hayvan değilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Rıza bana kendinden bahsetsene biraz ![]() ![]() - gecede minimum 3 maximum 6 kere yaparım ![]() ![]() ![]() ![]() - Tahmin etmeliydimm ![]() ![]() - Hayvan değilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - alo Balkız - efendim Rızaaa - Bu akşam buluşmasakta olur - Hayrola ![]() ![]() - Seni bugün Orkid alırken gördüm ![]() ![]() ![]() ![]() - Hayvansın Rızaaaaaaaaaa - Hayvan değilim hayatın kısa olduğunu bilen ve boşa geçecek zamana karşı olan bir insanım ![]() ![]() ![]() ![]() - dıt dıt dıt dıııttt - Buraya çöp döken hayvandır yazıyor görmüyormusun - Hayvan diilim çöp arabasının sevişme vakitlerinde gelmesine alışamayan biriyim ![]() ![]() ![]() - Rıza Saatini ayarla artık daha erken hava kararacak - Yani daha çok zkiş - Hayvansın Rızaaa - Hayvan değilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Rıza bak bu Ayten ablam - Merhaba ![]() ![]() - Hayvansın Rızaaa - Hayvan diilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Aaa şişme kadın ne işi var bu evde ben sana yetmiyormuyum - Ne var ya bugünde bütün karılar aynı lafı söylüyor ![]() ![]() - Bütün kadınlarmı ![]() ![]() - Hayvan değilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Rızaa benim kalbimde başka birisi varr ![]() - Mühim değil sevgilim ![]() ![]() - Çok anlayışlısın - beni ilgilendiren kalbin değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Hayvansın Rızaaa ![]() ![]() - Hayvan değilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Rıza ben evden kaçtım ![]() ![]() - Bilmiyom kaçtın ![]() ![]() - Hayvansın Rızaaa - Hayvan değilim Soruya soruyla cevap verip konu değiştirmeye çalışan biriyim ![]() ![]() ![]() - Pardon siz travestimisiniz ![]() ![]() - hayır ![]() ![]() - Hayvan değilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rıza çok kötü grip olmuşum - hayatım hemen geçiriimm - Nasıl - bi zksam bi şeyin kalmaz doktorlar söyledi sex ii geliomuş - Hayvansın Rızaaaa - Hayvan diilim ![]() ![]() - Rızaa çok kötü ablam hamileymiş ![]() ![]() - ben korundum benden olamaz ![]() ![]() - Ne hayvansıın Rızaaa ![]() ![]() ![]() ![]() - Hayvan değilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Sevgilim hazırlan maça gidiyoz ![]() ![]() - Oleyy nihayet bende gelicem peki Fener Bjk mı he ne maçı ? - Yok bizim halı saha maçı ![]() ![]() ![]() ![]() - Hayvansın Rızaaa - Hayvan değilim bayanları futbol dünyasına kazandırmaya çalışan biriyim ![]() ![]() ![]() - Yuh yani Rıza sinemaya dolma getiren tek kişi sensin ![]() ![]() - Sende çorbayı dökmeseydin yolda ![]() ![]() - Hayvansın Rızaaa - Hayvan değilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - ortada şıçan oynayalım dedik ortaya sıçan değil ![]() ![]() - ne bilim uleyn zaten sizle oynamaya kalkanda kabahat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Hayvansın Rıza ![]() ![]() - Hayvan Değilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Sevgilim film dünyası peşimde ![]() ![]() - ***** film dünyasımı ? - Hayvansın Rızaaa - Hayvan değilim ![]() ![]() ![]() ![]() - civciv çıkacak kuş çıkacak , hans helgayı dikiyor, ammada büyükmüş - Hayvansın Rızaa ![]() ![]() - Hayvan değilim ![]() ![]() ![]() ![]() - Rıza Tenis e başlıyayım mı - Yok boşver onu istiyosan gel yanıma Penis e başla ![]() ![]() ![]() - Hayvansın Rızaaa - Hayvan değilim ![]() ![]() - Tikikız ım ben artık bir gönül adamı olmaya karar verdim - Ay ne güzel ![]() ![]() - O yüzden senden ayrılıp diğer manitalarlada ilgilenmeliyim ![]() ![]() - Hayvansın Rızaaa - Hayvan değilim ![]() ![]() ![]() ![]() - Ayyhh senin yanında durunca bi tuhaf oluyom ![]() ![]() - Doğrudur metalgül üm ![]() ![]() - Aaa nerden bildin - Bende hep mıknatısla dolaşıyom da ![]() ![]() - İlahi Rıza Hayvansın yanii ![]() ![]() - Hayvan değilim kendime çekmesini bilen bir kişiyim ![]() ![]() ![]() Rıza beni seviyonmu ? - Tabi seviyom böyle güzel kızkardeşleri olan biri sevilmezmi - hayvansın rıza - Hayvan diilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() off be nassı z*ktim seni herkese annatçam yarın muhohaho - Hayvansın rızaa - Hayvan Değilim ![]() ![]() ![]() ![]() - sevgilim yabancı dil öğrenmeye başlıyom ![]() ![]() - süpersin rıza - ne demişler bir lisan bir manita iki lisan on manita - hayvansın rıza ![]() ![]() - hayvan diilim globalleşen bir insanım ![]() ![]() ![]() ![]() - aa rıza ne yapıyorsun orda - alta taşınan yavru ile telapati kurmaya çalışıyom ![]() ![]() ![]() - Hayvansın Rızaa ![]() ![]() - Hayvan değilim doğa üstü güçlere inanmaya başlayan biriyim ![]() ![]() - arzugülüm tibet e gidip yoga hocası olacam - Rıza çok muhteşemsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Hayır hoca olup Türkiyede sosyeteye girip paranın ve yavruların dibine vuracam ![]() ![]() - Hayvansın Rıza ![]() ![]() ![]() ![]() - Hayvan değilim ![]() ![]() ![]() ![]() - Rıza birazda tao cu sex yapalım - ee yeter bea yok kamasutra yok taocu yok teo cu bırakda bildiğim gibi yapayım ![]() ![]() - Hayvansın Rıza ![]() ![]() - Hayvan değilim tarz sahibi bi insanım ![]() ![]() - mısragülüm senin için bi şiir öğrendim hemde ezberledim ![]() ![]() - ayy sahimi okusana ![]() ![]() ![]() ![]() bidon olsam dolarmısın gülüm olsan solarmısın epilasyon yapmasam tüyümü sen yolarmısın ![]() - ne biçim şiir bu hem bi kız yazmış gibi ![]() ![]() ![]() - o zaman bunu dinle ![]() ![]() ![]() donumu yıkamadım balkona asamadım yarin beli incinmiş dün gece basamadım - hiç uğraşma hayvansın rızaaa - hayvan diilim ezberi kuvvetli kişiyim ![]() ![]() - Sevgilim gözlerinin içine başka hayal değmesin - Allah belanı vermesin yine ne yaptın Rıza ![]() ![]() - Dur sakin ol Tatlım kıymatlım sadece ortak hesabımızdan biraz para çektim ![]() ![]() - hayvansın Rızaa ![]() ![]() ![]() - hayvan değilim nakite sıkışan biriyim ![]() ![]() - yamacıma gel sevgilim - olmaz bu gün malum gün rıza ![]() ![]() - üzerime çık demedim yamacıma gel dedim altlara takılsan yeter ![]() ![]() - çüşş ![]() ![]() ![]() ![]() - Değilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Rızaa buzdolabı boşalmış ![]() ![]() ![]() ![]() - bende tam ayrılalım diyecektim ![]() ![]() - ne nasıl ![]() ![]() - yeni bi manita yapiiim o doldurur dolabı ![]() ![]() ![]() - hayvansın hatta dahada ötesin rıza ![]() ![]() ![]() - hayvan değilim ![]() ![]() ![]() ![]() - Rıza kime bakıyorsun ? - Kimseye hayatım - Baktın baktın gördüm - bakmadım - baktın - Bi z*ttir git bakmadım diyosam bakmadım ![]() ![]() ![]() ![]() - Ühüüü hayvansın Rıza ![]() ![]() ![]() - Gerçekler acıdır Rıza tatlıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Rıza bugün lastik değiştirmeyi öğrendim ![]() ![]() - daha yaralı şeyler öğrensene - ne gibi - soyun yatağa geç geliyom beannn ( şaaapp ) - ahhh hayvansın rıza ![]() ![]() ![]() - değilim eğitimin faydasına inanan biriyim ![]() ![]() - abla meraba ben sex pazarlıyorum adım rıza ![]() ![]() - aaa sapıkk - dur bi dakka beğenmezsen para verme bi dene önce - hayvannnn - hayvan değilim girişimci iş adamıyım,pazarlamacıyım ![]() ![]() ![]() Rıza kime bakıyorsun ? - Kimseye hayatım - Baktın baktın gördüm - bakmadım - baktın - Bi z*ttir git bakmadım diyosam bakmadım ![]() ![]() ![]() ![]() - Ühüüü hayvansın Rıza ![]() ![]() ![]() - Gerçekler acıdır Rıza tatlıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Rıza bugün lastik değiştirmeyi öğrendim ![]() ![]() - daha yaralı şeyler öğrensene - ne gibi - soyun yatağa geç geliyom beannn ( şaaapp ) - ahhh hayvansın rıza ![]() ![]() ![]() - değilim eğitimin faydasına inanan biriyim ![]() ![]() - yokluğunda çok kitap okudum entelgül üm - yalan söyleme rıza sen kitap okuyamazsın - dergi desek - hangi dergiymiş o ![]() ![]() - playboy ,private ![]() ![]() ![]() ![]() - hayvansın rıza ![]() ![]() - g*tüne giremedim bari gözüne girim diyen biriyim ![]() ![]() ![]() - doğum günün kutlu olsun baytargül - aa bu ne kutuda ki ![]() ![]() ![]() ![]() - kokarca aldım osurduğunda belli olmaz rahat rahat osur ![]() ![]() - hayvansın rıza ![]() ![]() ![]() - o yüzden senin yanındayım ya baytargül üm ![]() ![]() - rıza grup kurduk sana da bası verecez - ne ![]() ![]() - sana arzu ile kayanın selamı var - ne oluyor kukucukgül üm ? - senin gibi konuşuyorum - o zaman bebnde senin gibi konuşayım ![]() ![]() - hayvansın rızaa - hayvan diilim şaşıran biriyim ![]() ![]() - rıza saçım nasıl olmuş - kestirdinmi - hayır - boyattın mı? - hayır - ne yaptın o zaman anu*a g*yim ? - hayvansın rızaaa ![]() ![]() - hayvan diilim ![]() ![]() ![]() ![]() - ay rızaa çok yoruldum - bi saattir üstünde tepinen benim sen nassı yoruluyon ![]() ![]() ![]() ![]() - hayvansın rıza - hayvan diilim ![]() ![]() ![]() ![]() arzucan bak şeyim kıpraştı bi dilek tut - tuttum - dileğin kabul oldu indir donunu - fesatsın vede hayvansın rıza - hayvan değilim aklından geçenleri kılıfa sokan biriyim ![]() ![]() - şeboşum bi el atsana götüm kaşınıyor ![]() ![]() - ayy rıza git başımdan kendin niye kaşımıyorsun hem ? - ben ön takımları kaşıyom - hayvansın rıza - değilim ![]() ![]() ![]() ![]() - Rıza Pembe sutyenimi bulamıyorum ? - o zaten yakışmıyordu sana - nasıl yani ![]() ![]() - pervin e verdim ben onu - hayvansın rıza ![]() ![]() ![]() ![]() - hayvan değilim ![]() ![]() ![]() ![]() - ay rıza haydi delik açtın sırtımda - az kaldı betergül - Hayvansın Rızaa ![]() ![]() - Hayvan değilim erken boşalamayan biriyim ![]() ![]() - Sevgilim benim için her şeyi yapar mısın ? - e tabi rıza sana canım feda - peki o zaman bana böbrek lazım olsa mesela böbreğini verir misin ? - tabi veririm - kalk giyin gidiyoruz o zaman - Nereye hayatım - Senin böbrek için aşağı mahallenin organ mafyası ile anlaştım böcüğüm - Hayvansın Rıza ![]() ![]() - Hayvan değilim ![]() ![]() ![]() ![]() - Sus Rıza ![]() ![]() rıza sen benim ilk aşkımsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - ondan önce bi malbora uzatsan ? - Ayy hayvansın rıza ![]() ![]() - Hayvan değilim ![]() ![]() ![]() ![]() - Selam Ben Rıza ![]() ![]() ![]() ![]() - evet rıza bey ![]() ![]() - isterseniz bana geçelim birlikte yıkanırız felan ![]() ![]() - hayvansın Rızaa ![]() ![]() - Değilim ![]() ![]() ![]() ![]() - Rızaaa şu aşağıdaki manav hep oramı buramı inceliyor ![]() ![]() - adam portakalın Şeftalinin iyisinden anlıyor kızım - Ayy Hayvansın Rızaa - Hayvan Değilim Eski Kabzımalım ![]() ![]() ![]() ![]() - Rıza bu nee? - sosyal hayatımız sıfır bi grup felan izlesek demedin mi al sana grup - grup sex demek istememiştim ![]() ![]() - Hayvan değilim ![]() ![]() ![]() ![]() - Rıza babam boş boş durmasın gelsin bizim şirkette çalışsın diyor ![]() ![]() - boş durmuyorum ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - hayvansın rıza ![]() ![]() - değilim ![]() ![]() ![]() ![]() - bENİ NE KADAR SEVDİĞİNİ İSPATLA - bak dokunmadan kalkıyo seni görünce - Hayvansın Rızaa - Değilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Sarıkız ım gel otur şöyle yamacıma - Aa saçlarımı siyaha boyadım hala mı sarıkız - ben saçın için demiyom ki memelerden dolayı diyorum - Hayvansın Rıza - Hayvan değilim ![]() ![]() ![]() ![]() - sevgilim sana hediye aldım - yaşasın ![]() ![]() - yatak odasına geçelim göstereyim - aa bu ne be niye pipine kurdela bağladın ? - arızakız ım hediyen bu işte - Hayvansın Rıza - Hayvan değilim varlığının kıymetini bilen biriyim ![]() ![]() - Rıza markete gidelim - Niye prezervatif mi bitti ? - Üff Hayvansın Rıza ![]() ![]() - Hayvan değilim korunmaya önem veren biriyim ![]() ![]() - Merhaba bayan ben rıza - Bende kamil - İpne misin lan sen - İpne değilim Travestiyim - Basbaya ****sin işte - Sende hayvansın rıza - Hayvan değilim Dış görünüşe önem veren biriyim ![]() ![]() - Merhaba ben Rıza sevgilime iç çamaşırı alacağım da - Kaç beden giyiniyor ![]() ![]() - dur bakim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Hayvansın Rıza ![]() ![]() - Hayvan değilim ![]() ![]() ![]() ![]() - Rıza çay içermisin - İçmem - Nescafe - İçmem - Kek - yok - börek meyva pasta - yok ulan yok dedik ya çıldırtma adamı - Hayvansın Rıza ![]() ![]() ![]() ![]() - Sex uleyn sex ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Rıza sevgilim beni salıncakta sallar mısın ? - Olur bi tanem ama etek giy ve ıssız bir orman olsun - Hayvansın Rıza - Hayvan değilim ![]() ![]() ![]() ![]() - Rıza uyan uyan İçime böcek kaçtı ![]() ![]() - ya sıkılır çıkar birazdan boşver - Hayvansın Rıza - Hayvan değilim entomoloji bilmeyen biriyim ![]() ![]() - Rıza başım dönüyor yine kolama ilaç mı attın ? - Aa sorunca bütün zevki kaçıyor ![]() ![]() - Hayvansın Rıza ![]() ![]() - Hayvan değilim Türk filmlerini seven biriyim ![]() ![]() - Garsoon ![]() ![]() - Buyrun efendim - Peçete versene hanıma - hangi hanıma ? - Masanın altındaki hanıma - Hayvansın Rıza ![]() ![]() ![]() ![]() - Hayvan değilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - ![]() ![]() ![]() - Sevgilim rüyamda seni gördüm - ay ne hoşş - g*tün cenıfır lopez gibiydi - Hayvansın Rıza ![]() ![]() - Hayvan değilim cenıfır hayranıyım ![]() ![]() ![]() - Rıza bu akşam Ceren'lere gidelim mi? - Olmaz ![]() ![]() - AA Niyee ![]() ![]() ![]() - O kadar istedim bi kere bile vermedi ![]() ![]() - Hayvansın Rıza ![]() ![]() ![]() - Hayvan diilim ![]() ![]() ![]() ![]() - Ahhh Rızaa harika devam devam dırıl dırıl dıttırı ![]() ![]() ![]() - Efennim canım ![]() ![]() ![]() ![]() - Hayvansın Rıza ![]() ![]() ![]() ![]() - Hayvan diilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Rıza bir daha Oral sex yok ![]() ![]() - Niye ? - Sağlık açısından sakıncalıymış ![]() ![]() - Olur zaten pek beceremiyordun ![]() ![]() - Hayvansın Rıza ![]() ![]() ![]() ![]() - Oah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|