![]() |
Babami Ozluyorum...! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Babami Ozluyorum...!Adam yorgun argin eve döndügünde 5 yasindaki çocugunu kapinin önünde beklerken buldu ![]() Çocuk babasina, "Baba bir saatte ne kadar para kazaniyorsun" diye sordu ![]() ![]() ![]() Zaten yorgun gelen adam, "Bu senin isin degil" diye cevap verdi ![]() Bunun üzerine çocuk "Babacim lütfen, bilmek istiyorum" diye üsteledi ![]() istiyorsan 20 milyon" diye cevap verdi ![]() üzerine çocuk "Peki bana 10 milyon borç verir misin" diye sordu ![]() "Benim senin saçma oyuncaklarina veya benzeri seylerine ayiracak param yok ![]() derhal odana git ve kapini kapat" dedi ![]() Çocuk sessizce odasina çikip kapiyi kapatti ![]() Adam sinirli sinirli "Bu çocuk nasil böyle seylere cesaret eder ![]() ![]() geçtikten sonra adam biraz daha sakinlesti ve çocuga parayi neden istedigini bile sormadigini düsündü, "Belki de gerçekten lazimdi" ![]() ![]() ![]() Yukari çocugunun odasina çikti ve kapiyi açti ![]() ![]() ![]() Yataginda olan çocuga, "Uyuyor musun" diye sordu ![]() ![]() ![]() ![]() "Al bakalim, istedigin 10 milyon ![]() az önce sert davrandigim için üzgünüm ![]() Ama uzun ve yorucu bir gün geçirdim" dedi ![]() ![]() ![]() Çocuk sevinçle haykirdi, "Tesekkürler babacigim" ![]() ![]() ![]() diger burusuk paralari çikardi ![]() suratina bakti ve yavasça paralari saydi ![]() Bunu gören adam iyice sinirlenerek, "Paran oldugu halde neden benden para istiyorsun? ![]() ![]() ![]() Benim, senin saçma çocuk oyunlarina ayiracak vaktim yok" diye kizdi ![]() ![]() ![]() ama yeterince yoktu " dedi ve yüzünde mahcup bir gülücükle paralari babasina uzatti; "Iste 20 milyon ![]() ![]() ![]() Simdi bir saatini alabilir miyim babacim? ![]() ![]() ![]() ![]() ailenizle vakit gecirmeyi ihmal etmeyinnn ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|