![]() |
Bir Makas Ve Bir Kutu İlaç |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Makas Ve Bir Kutu İlaçBİR MAKAS VE BİR KUTU İLAÇ Bir makas ve bir kutu ilaç ![]() ![]() ![]() Ölüm haberimi aldıklarında ne yapacaklardı ![]() ![]() Bu suçsuz insanın nasıl olurda kendi canına kıyacağını ![]() ![]() Beni ne kadar çok sevdiğini söylediği sevgi sözcüklerini duydum kulaklarımda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok üşüyordu minik yavrum yere serili yatakta yatarken başına pencereden gelen rüzgarı elimle ölçtüm birşeyler daha giydirip yeni aldığım hikaye kitabını okudum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eve geldiğimde eşim her yeri toplamış süslemişti ![]() ![]() ![]() ![]() Eşim evi toplamış almayı unuttukları bir müzik çalarda hafiften bir müzik çalıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok yakında aylardır hazırlandığı 23 Nisan gösterileri yapılacaktı okulunda ve bu gösteri onun için çok önemliydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aradan bir hafta geçmişti kabus gibi bir hafta yeğenim ve kızım sürekli tartışıyor ve kardeşim ve eşim bu konuda hep kızımın üzerine geliyorlardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O hafta Salı günü tatildi ve kızımın yirmiüç nisan gösterilerine katılmak gibi bir hayali vardı hala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ona bir faks çektim sadece yalvardım öl dese ölecektim geldese de gidecek o kadar bıkmıştım o kadar çaresizdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendimi oraya ait hissetmek için elimden geleni yapmıştım ama başaramadım o gece yanlış bir geceydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hala yaşıyordum ama saçlarım yoktu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yorgun Ve Savaşçı Bir Anneden |
![]() |
![]() |
|