Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
maharet, olsaydı, sende

Maharet Sende Olsaydı

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Maharet Sende Olsaydı

Genç adam kendi köyündeki güzel bir kıza aşık olur ve kız ona umut verirTam genç adam hayaller kurmaya başlayacağı vakit kız terk-i gönül eyler ve bir başkası ile evlenir

Bu olay genç aşığa çok koyarGel zaman git zaman adam içindekileri artık şiirlere döker olurVe yıllar sonra ünlü bir şair olurTüm Türkiye duyar adını ve aşıklar şiirlerini ezberler
Bir gün çocukluğunu gençliğini aşkını yaşadığı köyde imza günü ve şiir dinletisi düzenlemeye karar verir
O gün gelir ve içinde acı ayrılık geçen yüreğini koyarak yazdığı şiirlerini öyle bir içten okur ki
Ve yıllar önce onu terk eden kadın da eşiyle beraber oradadırYanına gitmeden duramaz ve eşini de alıp çıkar şairin karşısına
-Beni tanıdınız mı?der
Şair hayır tanımadım siz kimsiniz deyince
Kadın:
-Nasıl tanımazsın?Nasıl unuttun seni şair eyleyeni deyince
Şair o mükkemmel cevabını verir:
-Maharet sende olsa idi yanında koluna taktığın adam da şimdi şairdi
(Bu gerçek yaşanmış bir hadisedir)
Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com