![]() |
Ateş,Su Ve Ahlak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ateş,Su Ve AhlakAteş, su ve ahlak bir yolda buluşmuşlar ![]() ![]() ![]() ATEŞ,SU VE AHLAK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ateş başlamış söze ![]() Bendeniz ateş: Ben demiş aşığımdır kimi zaman karanlıklarda, kimi zaman soğuklarda ısınmaya sebebim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Su başlar söze ![]() Bendeniz der su: Hayat kaynağıyımdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fakat der ben bir kızarsam sel olurum bazen, bazen bir fırtınayla gelirim ne varsa yutarım der ![]() ![]() Sıra gelir ahlaka ![]() Bendeniz ahlak: Hayat düzeninde benim yerim başkadır der ![]() ![]() ![]() Sonra ateş girer söze ![]() Ben bu arkadaşlığı çok sevdim der ![]() Su cevap vermiş: “Nerede bir şırıltı, çağıltı duyarsanız ben oradayım ![]() Ateş'e sorarlar, “Seni yitirirsek ne yapalım" “Bir duman gördüğünüz yerde bilin ki ben varım ![]() Su ve ateş birlikte Ahlak'a döner ve sorarlar; "söyle ahlak peki ya seni kaybedersek nasıl buluruz?" Ahlak'ın cevabı şu olur: Üzgünüm arkadaşlar; "beni kaybederseniz bir daha bulamazsınız !!!" ALINTI ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|