![]() |
Meğersem Ben Bir Hiçmişim.... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Meğersem Ben Bir Hiçmişim....Sen Beni Hep Rüyalarda Gör Annem, Gör ki Kalbim Bir Mezarda Dinlenir, Belki Yavrun Bir Tabuta Konulur, Üzülme Annem ![]() ![]() ![]() Belki Kalbim Bir Bayrağa Kan Olur , Gülümse Annem ![]() ![]() ![]() Meğer ben bir hiçmişim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa ne kadar zor bir ailenin içinde yapayalnız olmak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nedenini bilmediğim bir şekilde yalnızım…Ağlamak ta geçirmiyor ki bu acıyı…Bağırmak ta ![]() ![]() ![]() Öyle zormuş ki bir ailenin içinde tek başına olmak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Acaba neyin bedeliydi bu ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi yalnız olmak ta benim bedelim olmamalıydı…Haksızlık beklide bu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama neden… ![]() ![]() Oysa ne çok severdim yaşamayı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Peki üzülen olur mu dersin??Ya da arkamdan ağlayan ![]() ![]() Artık ürkek bakıyorum zaten hayata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YALNIZIM…Tamam kabul ediyorum bunu… Peki ama NEDEN… ![]() KonuRAlp |
![]() |
![]() |
|