![]() |
Mutluluk Neyle İlgilidir Acaba ? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mutluluk Neyle İlgilidir Acaba ?![]() Mutluluk neyle ilgili acaba? Herkesin mutluluk anlayışı farklıdır ? Bir insan ufacık bir şeyden mutlu olur mu? Ufacık bir söz , bir ses , minicik bir heyecan kalbinin en derininde yaşadığın ![]() ![]() ![]() Bir demet papatyayla çalınan kapı , elleri kolları sadece sevgi dolu bir kadın ![]() ![]() ![]() O an papatyalara odaklanamazsın zaten Tek gördüğün eli kolu dolu olan o kadındır düşündüğün ![]() ![]() ![]() Papatyaları sonradan farkedersin ![]() ![]() ![]() Bir de mis gibi susam kokusudur akılda kalan , sıcacık İstanbul simidinin kokusu ![]() ![]() ![]() Onun yüzü gülünce senin de bütün keyifsizliğin alır başını gider bir anda ![]() ![]() ![]() Çünkü o an için önemli olan tek şey kucağı papatyalarla dolu olan o zarif kadındır ![]() Onunla her şey anlamlı diye tekrarlar buldum kendimi ![]() ![]() Yollar , yürüdüğümüz sokaklarda bıraktığımız izler ![]() ![]() ![]() Kahkahalarla gülerken , en olmadık anda gözlerimden akmak isteyen ama hep tutulan damlalar ve bunun sonucu yüzümün allak bulak olması , ondan gözlerimi kaçırışlarım , işi şaklabanlığa vurmak isterken daha da dibe batmalarım ![]() ![]() ![]() Sonrasında onun ellerinin önce alnımda , sonra buklelerimde gezinmesiyle tamam dedim kaçınılmaz son ![]() ![]() ![]() Yine de tuttum kendimi dün ![]() ![]() ![]() Sadece , ağlama sakın! Şimdi olmaz! Ne güzel bir gün , hiç olmadığın kadar huzurlusun , havada mis gibi portakal çiçeklerinin kokusu ![]() ![]() ![]() Sakın ! Şimdi değil ! Dönüşe sakla ! Onunla gülüşerek ayrıl ondan sonra ne yapacaksan yap ! Kulağındaki müziğin sesini sonuna kadar aç , yürü , aldırma kimseye bağırarak eşlik et şansına ne çıkarsa ?? Hayretle bakan gözlere aldırmadan yap bunu hem de ![]() ![]() ![]() Kime ne ki? Hayat geçiyor heyyyy ! Yadırgasınlar umurumda mı ? Şarkı söylemek istedim ve söylüyorum , ağlamak mı istedim ?Ağlıyorum ![]() ![]() ![]() (Yok ben yine de toparlanayım onu da üzmenin anlamı var mı?) Güzel anlar biriktirdik yine dün ![]() ![]() ![]() Aldırmadık , güldük , konuştuk , iyi olanları da kötü olanları da , hayatımızda ne olup bitiyorsa işte , sadece anlattık birbirimize ![]() ![]() ![]() Özlem var her defasında , anneye , babaya , oğluşa ![]() ![]() ![]() Zaten ne var ki birbirimizden önemli olan ![]() ![]() ![]() Aileden önemli ne olabilir ki ? Günlük yaşantın içinde boğuştuğun , ama düşündüğün zaman kendini boşa sıkıntıya soktuğunu anladığın , dağıldığın , kafaya taktığın soruncukların ![]() ![]() ![]() Evet soruncuk hepsi , üstesinden gelinir , boş verilir , aman sende üzüldüğün şeye bak denilir ![]() Dersin her defasında ![]() ![]() ![]() Önemli olan özlediklerinin sağlıklı olması , hayatta olmaları , sesini duyabildiğin her güne şükretmektir ![]() Önemli olan bu işte , gerisi gerçekten boş ve yorucu ![]() ![]() ![]() Yetmedi yine de ![]() ![]() ![]() Hep uzattık yolu durmak istemedik bitmesin diye bu güzel gün ![]() ![]() ![]() Her zaman aynı tadı yakalayamıyor ki insan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gelmesin ![]() ![]() ![]() Arşivimden ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|