![]() |
Trafik Cezas İ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Trafik Cezas İJack yavaşlamadan önce Takometreye baktı: Hız limitinin 50 mil olduğu yerde 73 mil ile gidiyordu ve son dört ay içerisinde dördüncü defa polis tarafından durduruluyordu ![]() Jack arabasını sağa çekti,"İnşallah şu anda yanımızdan daha hızlı bir araba geçer ![]() ![]() Polis elinde kalın bir not defteri ile arabadan indi ![]() Bob? Bu Polis Kiliseden Bob değil mi? Jack iyice arabasının koltuğuna sindi ![]() bir cezadan daha kötüydü ![]() arkadaş olduğuna bakmaksızın birini durduruyordu ![]() Hem de hızlı gidip, trafik kurallarını ihlal ettiği için ![]() - "Merhaba Bob ![]() çok ilginç" ![]() - "Merhaba Jack" Bob gülümsemiyordu ![]() - "Beni, karımı ve çocuklarımı görmek için eve giderken yakaladın" ![]() - ''Evet öyle" Bob umursamaz görünüyordu ![]() - "Son günler eve hep çok geç geldim ![]() Çocuklarım beni uzun süredir hiç görmedi ![]() Ayrıca Diana bana bu akşam; patates ve biftek yiyeceğimizi söyledi ![]() Ne demek istediğimi anlıyor musun?" - "Evet ne demek istediğini anlıyorum ![]() kurallarını ihlal ettiğini de biliyorum ![]() ![]() - "Eyvah! Bu taktik fazla işe yaramayacak gibi ![]() Taktik değiştirmek gerekli" diye düşündü Jack ![]() "Beni kaç ile giderken yakaladın?" - "Yetmiş ![]() ![]() - "Ah Bob, bekle bir dakika lütfen ![]() takometreye baktım ![]() ![]() - "Lütfen Jack, arabana gir" diye üsteledi Bob ![]() Jack canı sıkkın bir şekilde arabasına girdi, kapıyı çarparak kapattı ![]() ![]() - "Bob niye benim ehliyetimi ve araba ruhsatımı istemiyor ki" diye düşündü Jack ![]() bundan sonra kilisede bu adamın yanına oturmaktansa, birkaç pazar kiliseye gitmeyecekti Jack ![]() Bob kapıyı tıklatıyordu ![]() 5 cm kadar açtı ![]() ![]() - "Ceza değil bu" diye kendi kendine söylendi Jack ![]() Bir anda sevinmişti ![]() "Sevgili Jack, benim bir kızım vardı ![]() Altı yaşındayken çok hızlı araba kullanan biri tarafından öldürüldü ![]() ![]() 3 yıl hapishane cezasıydı bu ![]() çıkınca kendi çocuklarına sarılıp, öpüp, onları tekrar koklayabildi ![]() ![]() ![]() ![]() öpebilmek için, cennete gidinceye kadar beklemem gerekiyor ![]() Bin defa adamı affetmeye çalıştım ![]() zannettim ![]() ![]() Lütfen benim için dua et ve dikkat et Jack, bir tek oğlum kaldı ![]() ![]() ![]() Jack, 15 dakika kadar bir süre yerinden kıpırdayamadı ![]() Daha sonra kendine gelip, yavaş yavaş evine gitti ![]() Evine varınca, çocuklarına ve karısına sıkıca sarıldı ![]() Bob'u şimdi daha iyi anlayabiliyordu ![]() |
![]() |
![]() |
|