Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
komiiiiiiiiiiik

Komiiiiiiiiiiik...

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Komiiiiiiiiiiik...

Temel birgün hayvanat bahçesinde dolaşırken maymunlar bölümünde biraz duraklar Kafeste 2 tane maymun var ama maymunun biri bir köşede diğeri öbür köşede Maymunun bir tanesi temeli çok sever ve kucağına atlar Onunla oyunlar oynar ve adeta ona kurlar yapmaya başlar Tabii bunu kameralardan gören hayvanat bahçesi yetkilileri Temelin yanına gelirler ve kendilerini tanıtırlar Ve Temele bi teklif sunarlar
-Temel kardeş, bu maymunlar çok cins bi çift maymun olup türünün son örneğidirler Yalnız çoğalmaları lazım ama dişi maymunla erkek maymun birbirleri ile anlaşamadıkları için bu iş olmuyor Tüp bebekte yapamıyoruz Dişi maymunda seni çok sevdi, eğer kabul edersen sana bi teklifimiz var Maymunla birlikte olacaksın 5000 Dolarda para
Temel düşünür, düşünür
-Tamam ama der 3 şartım var
- Tamam söyle, derler görevliler
- 1 Şartım Eğer bebeklerden biri erkek olursa rahmetli babamın ismi olan Dursun ismi kulacak
-Olur 2 şartın ne
-2Şartım Kesinlikle dudaktan öpüşmem
-Kabul Peki 3 şartın nedir
Temel biraz sıkılarak,
-Benim durumum iyi değil, 5000 doları ancak 3 taksitte verebilirim!!!!!!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com