Sana Geliyorum Sevgilim.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sana Geliyorum Sevgilim..Saat 6 30Yine sensizlige actim gözlerimi ![]() ![]() ![]() yatagimda saatleri gecirmeye calisiyorum yine ![]() ![]() her sabah Kollarimda oLan sen yoksunki ![]() ![]() bir yastiga bakiyorum kokunun hala uzerinde olan ![]() ![]() Bir resmine bakiyorum birzamanlar yanimda olan ![]() ![]() Saat 12:30 Öglene kadar yatagimda agladim sevgilim ![]() ![]() sonra KaLktim yine herzamanki gibi pencereden disari baktim ![]() ![]() yine bakkalin kizi ile firincinin oglu Gizlice bulusmuslardi ![]() ![]() hafif bir tebessüm Olustu yuzumde ![]() ![]() sen ve ben geldi aklima ![]() ![]() yine gözlerimden yasi akittim yanaklarima ![]() ![]() Saat 16:00 az once arkadas aradi sevgilim ![]() ![]() Gel disari cikalim biraz dedi ![]() ![]() sevgilimde varmi dedim ?? "o Artik hicbirzaman gelmicek hala bunun farkinda degilmisin " dedi ![]() ![]() haykirarak hayir dedim ![]() ![]() o hala yasiyor ![]() o hala kalbimde![]() o hala yasiyor !!!agladim telefonu yuzune kapattim ![]() ![]() Saat 21:00 bir köseye cekilip butun gun agladim ![]() ![]() sonra eLime kagidi kaLemi aLip sana bi mektup yazdim ![]() ![]() biliyorum asla ulasamicak bu mektup sana ![]() ![]() ama icimdeki atesi ancak böyle dindiriyorum ![]() ![]() düsünüyorum ![]() acaba yanina gelebilmemin tek caresi nedir ?Evet bi care var aslinda ![]() ![]() ![]() Saat 00:00 buqün senin dogum günün ![]() ![]() bir yil once bugun kaybettim seni ![]() ![]() dogumgünün kutlu olsun melegim ![]() ![]() biliyorum bana kizicaksin neden ziyaretine gelmedim diye ![]() ![]() merak etme bebegim geliyorum yanina hemde temelli ![]() ![]() Saat 00:30 bileklerimden akan kani görüyorum ![]() ![]() canim acimiyor sevgilim ![]() ![]() senin yoklugunun verdigi aci karsisinda bu bir HIC ! az kaldi sevgilim cok az kaldi ![]() ![]() sonunda cektigim bu aci bu izdirap sona erecek ![]() ![]() yine kollarima alacagim seni ![]() ![]() yavas yavas kalp atislarimin yavasladigini hissediyorum ![]() ![]() gülümsüyorum ![]() ![]() cünkü birazdan senin yaninda olacagim ![]() ![]() Saat 00:45 cektigim aciya Ölüm demiyorum sevgilim ![]() ![]() Mutluluk ![]() ![]() canim yanmaya basladi sevgilim ![]() ![]() resmin kalbimin uzerinde kollarimi sarkitmisim asagiya ![]() ![]() bekliyorum azrail kapimi calsa ![]() ![]() gelsede canimi alamaz aslinda ![]() ![]() ben zaten ölmüsüm yoklugunla ![]() ![]() ve bitiyorum yavas yavas ![]() ![]() ölüyorum sevgilim ![]() ![]() Hayir ölmüyorum ![]() ![]() Sana geliyorum ac kollarini sevgilim ![]() |
|
|
|