Su Çılgın Türkler Kitabından Alıntıdır |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Su Çılgın Türkler Kitabından AlıntıdırsU ÇILGIN TÜRKLER KİTABINDAN ALINTI >Savasin >en kanli gunlerinden biriydi ![]() > Asker en iyi arkadasinin az ileride, kanlar icinde >yere dustugunu >gördü >İnsanin basini bir saniye siperden cikaramayacagi gibi bir >ates >altindaydilar ![]() >Asker tegmenine kostu hemen: >- Komutanim, bir kosu arkadasimi alip geleyim mi? >"Delirdin mi?" der gibi bakti tegmen ![]() ![]() ![]() >- Gitmege degmez oglum, arkadasin delik desik olmus Buyuk olasilikla >ölmustur bile ![]() >Kendi hayatini da >tehlikeye atma >sakin! >Ama asker o kadar israr etti ki, >tegmen izin vermek zorunda >kaldi ![]() >- Peki, >dene bakalim! >Asker yogun ates altinda firladi siperden ve mucize eseri, arkadasinin >yanina >kadar gitti, yarali arkadasini sirtlandigi gibi tasidi Birlikte siperin >icine >yuvarlandilar ![]() >Tegmen kosup yaraliya bir goz atti ve nefes nefese bir kenara yikilmis >askere >döndu: >- Sana hayatini tehlikeye atmaya degmez, dememis miydim! Bu zaten >ölmus ![]() ![]() ![]() >- Degdi Komutanim, degdi! dedi asker ![]() >- Nasil degdi, >arkadasin zaten ölmus, görmuyor musun? >- Gene de degdi komutanim, cunku yanina vardigimda henuz >yasiyordu ![]() ![]() ![]() >Ve onun son sözlerini >duymak, dunyalara bedeldi benim icin ![]() ![]() ![]() >Ve, hickirarak, arkadasinin son sözlerini tekrarladi: >"Gelecegini biliyordum!" GELECEGINI >BILIYORDUM! >Kalbimizde "arkadaslik" denilen bir mucize var Nasil oldugunu, nasil >basladigini >bilemezsiniz Ama bunun ozel bir armagan oldugunu, Allah'in bir lutfu >oldugunu >bilirsiniz ![]() >Gercekten de arkadaslar nadide mucevherlerdir Yuzunuzu guldurup, >basarmaniz >icin cesaret verirler ![]() >Sizi dinlerler ve kalplerini acmaya >hazirdirlar ![]() |
|
|
|