Saçımı Okşamak İçin Geç Kaldın Baba |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Saçımı Okşamak İçin Geç Kaldın Baba![]() Evet Büyüdüm / Bir Yanım Eksik Öldüm!![]() Küçüktüm, akşamları uyumaya gittiğimde arkamdan gelip yanıbasımda otururdun Ben uyuyor numarası yapıp seni dinlerdim ![]() Canım kızım! diyip yorganı üstüme iyice örterdin ve sonrasında alnıma minicik bir öpücük ![]() Sen kapıyı örtüp çıktığında gözlerimi açardım yüzümde hafif bir tebessümle ![]() Dedim ya küçüktüm ![]() Şimdi büyüdüm! ve bunların hiçbirisi olmuyor![]() Sanırım mesele büyümekte değil senin bizi bırakıp gitmende ![]() 7 yaşındaydım gittiğinde, dün gibi hatırlıyorum iş için kızım diyip alnıma o minik öpücüğü kondurmustun (Son olacağını bilmiyordum![]() ) Şimdi 18 yasındayım ![]() Senden hatırladıklarım bu kadar Hayatımın en önemli yıllarında en güzel çağlarımda yanımda yoktun ![]() Kızlar babalarına düşkün olurmuş herkes öyle söyluyor Toplulukta bu konu açıldıgında sessizce uzaklaşıyorum Kimse bilmiyor, anlamıyor söyledikleri sözler benim canımı yakıyor Baba ile kızı neler yapar bilmiyorum ne konusurlar bilmiyorum![]() Başkalarının hayatlarını izlemek, onlara özenmek tahmin edemediğin kadar üzüyor beni ![]() ![]() ![]() Hayatıma üç nokta koyup sonumu yazıyorum Görüyorum baba başucumdasın Canım kızım diyip ağlıyorsun evet yanıbasında sessizce yatan kızın ama 7 yasında ki değil 18 yasında ki kızın Bu sefer uyuyor numarası yapmıyorum, kapıyı kapatıp çıktıkdan sonra yüzümde ki tebessümle açmıcam gözlerimi![]() Üstelik neden ağladığını da anlamıyorum senin için değişen bir şey olmıcak 11 senedir sen yoktun sımdı de ben yokum hepsi bu! Hayır yapma ! Sakın dokunma saçlarıma ![]() Saçımı okşamak için çok geç kaldın baba ![]() |
|
|
|