![]() |
3 Ders |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 3 DersDERS 1 : > >Adamın biri tam duşa girmek üzeredir ve karısı da duşunu almış > >olarak > >kabinden çıkmaktadır ki, kapının zili çalar ![]() > >konusunda > >ufak bir tartışma sonrasında kadın pes eder ![]() > >alarak > >merdivenleri aşağı iner ve kapıyı açar ![]() ![]() > >Kadın daha selam veremeden x "havlunuzu üzerinizden yere > >düşürürseniz > >size > >anında 300 Euro veririm" der ![]() > >Kadın bir müddet tereddüt eder, ancak havlunun düğümünü açarak > >havlunun > >düşmesini sağlar ![]() > >"Antrede doğabilecek ufak bir tensel yakınlık için size 500 Euro > > > >daha > >verebilirim, hem de derhal" der ![]() > >Önce şaşkın, fakat daha sonra adrenalinin verdiği heyecan ve alacağı > >para > >ile yapabileceklerinin anlık hayaliyle kısa bir duraksamadan sonra > >kabul > >eder ![]() > >Yaşamış olduğu olayın ve kısacık bir süre içerisinde edinmiş olduğu > >ufak > >servetin heyecanıyla merdivenleri yukarı çıkarak banyoya geri döner ![]() > >Hala duşta olan eşi ona kimin geldiğini sorar ![]() > >cevap > >verir kadın ![]() > >"Çok iyi, ona borç verdiğim 800 Euro'yu getireceğini söylemişti, onu > >getirdi > >o zaman ![]() > >1 ![]() > >Eğer bir ekipte çalışıyorsanız bilgiyi saklamayın, paylaşın ![]() > >mekanızmasında belirleyici olabilir ![]() > >ve > >dışarıya karşı kötü duruma düşmenin önüne geçebilirsiniz ![]() > > > > > >DERS 2 : > >Aracının direksiyonuna geçip kiliseye gitmek üzere yola koyulan > >rahip > >yolda > >yürümekte olan bir rahibeye rastlar ![]() > >kadar > >onunla gelmek isteyip istemediğini sorar ![]() > >bacak > >bacak > >üstüne attığında bacaklarının güzelliği ortaya > >çıkar ![]() > >Rahibin gözü kayar ve bakayım derken kısa bir süre için aracın > >kontrolünü > >kaybeder ![]() > >rahibenin > >bacağı üstüne koyar ![]() ![]() > >ayeti > >hatırlıyor musunuz ?" Utançtan kıpkırmızı olan rahip derhal elini > >çekerek > >rahibeye özürlerini > >sıralar ![]() > >rahibenin bacağına tekrar dokunur vites değiştirme bahanesiyle ve > >rahibe > >aynı soru ile karşılık verir : "Rahip, 129 ![]() > >?" > >Utancından yine kızaran rahip elini çeker ve "afedersin kardeşim, > >insanoğlu > >zayıf düşebiliyor" der ![]() > >Kiliseye vardıklarında rahibe arabadan iner ve tek kelime > >söylemeksizin, > >ancak çok manalı bir bakış fırlatarak kaybolur ![]() > >Rahip aceleyle içeriye koşturur ve bir İncil alarak 129 ![]() > >okumak > >için ![]() ![]() > >arayınız ![]() > >Orada güzellikler bulacaksınız ![]() > >2 ![]() > >Görev alanınızla ilgili her zaman bilgili olun, aksi taktirde > >fırsatları > >kaçırabilirsiniz ![]() > > > > > >DERS 3: > >Pazarlamacı, şef sekreter ve personel müdürü bir öğlen paydosunda > >lokantaya > >doğru yürümektedirler ![]() > >bir > >lamba bulurlar ![]() ![]() > >"Aslında kişiye 3 dilek hakkı veriyorum ama sizler üç kişi olduğunuz > >için > >hepinizin birer dileğini gerçek yapacağım" der cin ![]() > >Şef sekreter arsızca atılarak "önce ben" diyerek sıranın önüne > >yerleşir ![]() > >"Bahamalarda, muhteşem bir sahilde tatil yapmak istiyorum ![]() > >hiç > >bitmesin ve hiçbir dert hayatıma girmesin" diye dileğini ifade eder ![]() > >Ve > >hoop, ortadan > >kaybolur ![]() > >Şimdi de pazarlamacı atılır ve "şimdi sıra bende" der ![]() > >"Hayallerimdeki kadınla Tahiti sahillerinde Pina Colada içmek > >istiyorum" > >der ve hoop, o da ortadan kaybolur ![]() > >"Şimdi sıra sende" der cin Personel Müdürüne ![]() > >"bu iki salağı öğleden sonra işlerinin başında görmek istiyorum" der > >personel müdürü ![]() > >3 ![]() > >Üstünüz olan birinin her zaman için önce konuşmasına izin verin ![]() |
![]() |
![]() |
|