|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
başkalarına, güveniyorsun, olanı, yapıp, zor |
![]() |
...Zor Olanı Yapıp Başkalarına Güveniyorsun!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ...Zor Olanı Yapıp Başkalarına Güveniyorsun!!!Şu anda okumakta olduğum kitaptan kısa bir bölüm çok hoşuma gitti ve sizlerle paylaşmak istedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zengin iş adamı işsizliğin had safhada olduğu bir ülkede tesadüfen karşılaştığıherhangi bir gençle sohbet etmeye başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Genç adamın eğitimi yetersizdi ama önemli değildi ![]() ![]() ![]() İşte o günden kalan bir diyalog: İŞADAMI:bak dostum,sen zeki bir adamsın ![]() ![]() GENÇ ADAM:elbette ki yaparım ![]() ![]() İŞADAMI:günde en fazla 5 saat uyuyacaksın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Genç adam çok heyecanlandı ![]() GENÇ ADAM:evet sonra? İŞADAMI:eğer 5 sene boyunca bunları eksiksiz yaparsan sana söz veriyorum senı kendıme genel müdür yapıp 100 ![]() ![]() Genç adam hiç tereddüt etmeden atladı ![]() ![]() ![]() GENÇ ADAM:tamam hemen başlayalım ![]() İŞADAMI:hemen diyorsun ama 5 sene boyunca buna dayanabilecek misin?ayrıca unutmadan söyleyeyim bunları kendı kazandığın parayla yapacaksın! GENÇ ADAM:5 sene sonra 100 ![]() İŞADAMI:elbette ki garanti,anlaşma imzalıyoruz ![]() GENÇ ADAM:ek iş yapar ve söylediğiniz gibi bir adam olurum,söz veriyorum ![]() İŞADAMI:emın mısın? GENÇ ADAM:elbette ki ![]() İŞADAMI:sana zengin olmadan önceki 5 yılımı anlattım ![]() ![]() benim çok hoşuma gitti ve sizlerle paylaştım siz ne düşünürsünüz bilemeyeceğim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|