08-13-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
*Seninle İlgisi Yok*
Çocuktum daha, yaşamı tanımıyordum  insanları, aşkı tanımıyordum  ve oynadığım o çocukça oyunlardan ibaret sanıyordum hayatı  bir solukta oynayıp bitirilebilen bişey 
ben çocukça oyunları seviyordum  seninle ilgisi yok 
oyunlar kurdum kendimce  oyunlar bozdum/oyunlarım bozuldu, hayatı tanıdım  insanları ve en önemlisi aşkı tanımaya çalıştım  Mutlu oldum bazen  çok kırıldım bazen de,çok incitildim  çok ağladım 
ben kendi oyunlarımda yanıldım hep, seninle ilgisi yok 
Plastik küçük tencerelerime su doldurarak öğrendim yemek pişirmeyi  barbi evimde ev toparlamayı  onlara annelik edebilmeyi  çizgiler üzerinde sek sek oynamaya çalışırken düştüm,dizlerim yaralandı  yaralanmayı öğrendim  düşmeyi öğrendim  Ama, aşkı öğretmiyorlar hiçbir çocuğa  o nu öğrenebileceğin hiç bi oyun yok  
ben şimdi aşkı öğreniyorum,seninle ilgisi yok 
sonra büyüdüm,kitaplar girdi yaşamıma,masallar girdi,şiirler girdi,insanlar girdi  “Seni düşündüm” dedi bi şair  önce, seni düşündüm bende  düşledim  Düşlerimden ruhuma,sonra kalbime aldım  ve ben,okyanuslar kadar sevdim seni  uzaklar kadar,cennet kadar 
ben zaten hep okyanusları,uzakları çok sevdim,seninle ilgisi yok 
sonra maviyi tanıdım renklerin içinde  gökyüzünde,geceleri yıldızlarla,gündüzleri ise kuşlarla karıştırdığım uçakları seyrederken  maviyi çok sevdim  masallarımın rengini mavi yaptım  her seni düşündüğümde maviye boyandı düşlerim,gecelerim  maviye boyandı ruhum  çocukken dinlediğim masallara inanıp, maviden ve uzaklardan bir masal yazdım sana hiç duyamayacağın  
ben maviye hep sonsuz bir anlam yükledim kimselerin bilemediği, seninle ilgisi yok  (
sonra, ilk kez bi sürü şarkım oldu  düşlerimle karıştırdığımda güzelleşen ve her ayrıştırdığımda geriye tek bi tat kalan  
yazdığım bir sürü mektubum oldu  
ben karıştırmayı,ayrıştırmayı ve mektupları seviyordum,
seninle ilgisi yok  
şimdi sonsuz bir masalım var sakladığım tam şuramda  üstüne titrediğim masmavi bi masal  
seninle ilgisi yok  
|
|
|