Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ilgisi, seninle, yok

*Seninle İlgisi Yok*

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

*Seninle İlgisi Yok*

Çocuktum daha, yaşamı tanımıyordum insanları, aşkı tanımıyordum ve oynadığım o çocukça oyunlardan ibaret sanıyordum hayatı bir solukta oynayıp bitirilebilen bişey
ben çocukça oyunları seviyordum seninle ilgisi yok
oyunlar kurdum kendimce oyunlar bozdum/oyunlarım bozuldu, hayatı tanıdım insanları ve en önemlisi aşkı tanımaya çalıştım Mutlu oldum bazen çok kırıldım bazen de,çok incitildim çok ağladım
ben kendi oyunlarımda yanıldım hep, seninle ilgisi yok
Plastik küçük tencerelerime su doldurarak öğrendim yemek pişirmeyi barbi evimde ev toparlamayı onlara annelik edebilmeyiçizgiler üzerinde sek sek oynamaya çalışırken düştüm,dizlerim yaralandıyaralanmayı öğrendimdüşmeyi öğrendim Ama, aşkı öğretmiyorlar hiçbir çocuğa o nu öğrenebileceğin hiç bi oyun yok
ben şimdi aşkı öğreniyorum,seninle ilgisi yok
sonra büyüdüm,kitaplar girdi yaşamıma,masallar girdi,şiirler girdi,insanlar girdi “Seni düşündüm” dedi bi şair önce, seni düşündüm bendedüşledim Düşlerimden ruhuma,sonra kalbime aldım ve ben,okyanuslar kadar sevdim seni uzaklar kadar,cennet kadar
ben zaten hep okyanusları,uzakları çok sevdim,seninle ilgisi yok
sonra maviyi tanıdım renklerin içinde gökyüzünde,geceleri yıldızlarla,gündüzleri ise kuşlarla karıştırdığım uçakları seyrederken maviyi çok sevdim masallarımın rengini mavi yaptım her seni düşündüğümde maviye boyandı düşlerim,gecelerim maviye boyandı ruhum çocukken dinlediğim masallara inanıp, maviden ve uzaklardan bir masal yazdım sana hiç duyamayacağın
ben maviye hep sonsuz bir anlam yükledim kimselerin bilemediği, seninle ilgisi yok(
sonra, ilk kez bi sürü şarkım oldu düşlerimle karıştırdığımda güzelleşen ve her ayrıştırdığımda geriye tek bi tat kalan
yazdığım bir sürü mektubum oldu
ben karıştırmayı,ayrıştırmayı ve mektupları seviyordum,
seninle ilgisi yok
şimdi sonsuz bir masalım var sakladığım tam şuramdaüstüne titrediğim masmavi bi masal
seninle ilgisi yok

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com