Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
abes, biraz, kaçacak

Biraz Abes Kacacak + 18

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Biraz Abes Kacacak + 18

ciftligin birinde hic gulmeyen, devamli somurtan bir at varmisatin sahibi ne yaptiysa,ati hic guldurememisensonunda gazeteye ilan vermis,benim hic gulmeyen bir atim vargulduren kisiye 10 bin$ odul veriyorum diyegelen giden haberi duyan akin etmis ama nafile kimse guldurememis
en son bi adam gelip ahira girip cikmis ve ahirdan kahkahalar yukseliyormusadam ati guldurmusve odulu almis
aradan biraz zaman gecince artik durmadan kahkaha atan attan sinir olan sahibi tekrar gazeteye ilan vermis
atimi aglatan kisiye 10 bin$ diye
haliyle katilan kisiler aglatamamis hayvanienson yine o adam gelmis
ahira girmis cikmis ve at artik agliyormusodulu alip cikarken atin sahibi sormus ya kardesim gulmeyen ati guldurdun aglamayan ati aglattin peki ne yaptin?
hamarat adam da;
ilk geldigimde ona min onunkinden buyuk oldugunu soyledim oda kahkahalar attiikinci gelisimde sadece gosterdimoda aglamaya basladi

arkadaslar biraz argo kacti affedinsonucta bi fikra busaygilar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com