![]() |
Dile Benden Ne Dilersen |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dile Benden Ne DilersenYaslica bir bayan evindeki koltugunda oturup uzun gecmis hayatini gozden gecirirken birden bir peri karsisina cikiverir ve ona 3 dilekte bulunabilecegini soyler ![]() Peki der yasli kadin "Zengin olmak istiyorum" Peri bir el hareketiyle kadinin koltugunu som altina ceviriverir ![]() "Ikinci olarak ta sanirim guzel ve genc bir prenses olmak istiyorum" der ![]() Birden basinda paha bicilemez bir taci olan dunya guzeli bir prenses oluverir ![]() "Ucuncu ve son olarak olarak ne istersin ?" diye sorar peri ![]() O sirada yasli kopegi agir bir sekilde kafasini kaldiriverir ve zayif bir "hav" sesi cikartir ![]() Prenses cok sevdigi kopegine bakar ve soyle der "Kopegimi yakisikli bir prense donusturebilirmisin?" Tam o anda, simdi guzel bir prenses olan yasli kadinin onunde dunyada hic kimsenin gormedigi kadar yakisikli bir prense donusur kopek ![]() ![]() Kadin ona buyuk bir hayranlikla bakar ve o anda ona asik oluverir ![]() ![]() Prens ona dogru egilir ve dudaklari neredeyse kadinin kulagina degecek sekilde soyle fisildar: - "Eminim simdi, zamaninda beni hadım ettirdigine cok pismansin ![]() |
![]() |
![]() |
|