![]() |
Tuğla... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tuğla...Genç ve basarili bir yönetici, yeni Jaguar'iyla bir mahalleden hizli bir sekilde geçiyordu ![]() çikabilecek çocuklara dikkat ediyordu ve bir sey gördügünü sanarak yavasladi ![]() fakat, arabasinin kapisina bir tugla atildigini farketti ![]() arabasini durdurarak tuglanin firlatildigi yere geri döndü ![]() Arabadan indi, orada bulunan küçük bir çocugu tuttu ve onu parketmis bir arabaya dogru iterek bagirmaya basladi;'' Bunu neden yaptin? Sen de kimsin, ne yaptiginin farkinda misin?'' ![]() etti:'' Bu yeni bir araba ve atmis oldugun bu tugla bana çok pahaliya malolacak ![]() Çocuk yalvararak cevap verdi:'' Lütfen efendim ![]() baska ne yapabilirdim bilmiyordum ![]() kimse durmazdi'' ![]() çocugun gözyaslari çenesine süzülüyordu ![]() ''Kardesim kaldirimin kenarindan yuvarlandi ve tekerlekli sandalyesinden düstü, ben onu kaldiramiyorum ![]() sandalyesine oturtmam için bana yardim eder misiniz? Benim için çok agir ![]() büyüyen yumruyu zar zor da olsa yutkundu ![]() kaldirarak, tekerlekli sandalyeye geri oturttu ![]() yaralari sildi ve adamin ciddi bir yarasi olup olmadigini kontrol etti ![]() Küçük çocuk genç yöneticiye dönerek '' tesekkür ederim efendim, Tanri sizden razi olsun'' dedi ![]() agabeyini kaldirimdan evine dogru götürmesini izledi ![]() yerden arabasina geri dönmesi oldukça uzun sürmüstü ![]() Uzun ve yavas bir yürüyüstü ![]() Genç yönetici, kapiyi hiç tamir ettirmedi ![]() hayatini birisinin kendisine tugla atmasini gerektirecek kadar hizli yasamamasi gerektigini hatirlatmasi için öylece birakti ![]() Tanri, ruhunuza fisildar ve kalbinize konusur ![]() kadar zamaniniz olmadiginda ise, size bir tugla firlatir ![]() Ister fisiltiyi, ister tuglayi dinleyin ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|