![]() |
Bir Anne'nin Hasreti... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Anne'nin Hasreti...BU ANLATACAĞIM OLAYI BİR ARKADAŞIMDAN DİNLEMİŞTİM VE GERÇEK OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ ![]() ![]() ![]() biliyorsunuz gençlik yıllarında biraz deli dolu oluruz yaptığımız veya yapacağımız şakaların sonuçlarını pek düşünmeyiz ![]() ![]() ![]() neyse arkadaşın anlattığına göre bir gün bir sohbet ortamında hınzırlık damarları kabarmış hadi birilerine telefonla şaka yapalım demişler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() telefona yaşlı bir teyze cevap vermiş tabii şakayı yapacak arkadaş sesten karşısındakinin yaşlı bir teyze olduğunu anlamış anacım nasılsın ben yusuf demiş ![]() ![]() ![]() beklemiş beklemiş karşıdan ses yok birdaha tekrarlamış anacım ben yusuf diye gene karşıdan ses yok herhalde biz bu teyzeyi işletemiycez diye düşünerek tam telefonu kapatacağı sırada karşıdaki teyze oğlum yusufum yavrum ciğerparem diyerek bir annenin yavrusuna söylebileceği tüm kelimeleri tekrarlamaya başlamış bizimki tabii şaşkınlıkla teyzeyi dinliyormuş ![]() teyze devam etmiş bitanem canım benim senin öldüğünü söylemişlerdi ama ben inanmamıştım biliyordum yaşadığını oğlum beni bırakıp gitmez demiştim ben oğlum ölmedi yaşıyor demiştim teyze ağlamaya başlamış bunları söyledikten sonra bizimkiler neye uğradıklarını şaşırmışlar böyle bir şey beklemedikleri için hem üzülmüşler hemde yaptıklarından utanmışlar neyse bizim şakacılardan biri dayanamış telefonu diğer arkadaştan almış teyzecim biz yanlış aradık herhalde kusura bakma diyerek telefonu kapatmanın derdindeymiş teyze ne yanlışı oğlum hem sen kimsin bakıyım çabuk benim oğlumu ver telefona terbiyesiz bir dahada araya girme demiş ![]() ![]() ![]() diğer delikanlı alelacele telefonu arkadaşının elinden almış annecim neredesin senin yanına geleyim demiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() telefonu kapattıktan sonra gencin arkadaşları sen delimisin ne yaptığını sanıyorsun elin yaşlı başlı kadınıyla ne işin varki geliyorum dedin sanane bırak kapat olayı öylece kalsın başını belaya sokacaksın diye epey bir kızmışlar ![]() ![]() ama delikanlı yapmak istediğinde kararlıymış evden çıkmak için hazırlanırken arkadaşlarına dönerek karşımızdaki sizlerden birinin anneside olabilirdi demiş tabiii bu lafa kimse cevap verememiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bayan onu salona almış hoşgeldiniz diyerek buyurun şu odaya geçin annem sizi bekliyor demiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teyze gel karşıma otur demiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|