![]() |
Gerçekten Seven Eş... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gerçekten Seven Eş...Kadin her sabah oldugu gibi o günde beyaz degnegi ve el yordami ile otobüse binmisti ![]() -Soldan üçüncü sira bos hanimefendi, dedi ![]() Kadin 32 yasinda güzel bir bayandi ve esi oldukça yakisikli bir deniz subayi idi ![]() ameliyatla gözlerini kaybetmisti genç kadin ve asla göremeyecekti ![]() Kocasi ameliyattan sonra aci gerçegi ögrenince yikilmis ve kendi kendine bir söz vermisti ![]() olacak, kendi ayaklari üzerinde durana kadar cesaret verecekti ![]() Günler geçiyordu ![]() sevdigi kocasina yük oldugunu düsünüyordu ![]() hali kocayi çok üzüyordu ![]() günden güne kendi içine kapanik dünyasinda kayboluyordu ![]() koca, nasil yardim edebilirim güzeller güzeli esime diye ![]() esinin eski isi geldi ![]() ![]() söyleyecekti, çünkü artik çok kirilgan ve nesesizdi ![]() toplayarak aksam karisina konuyu açti ![]() -Ben bunu nasil yaparim ben körüm, diye bagirdi ![]() Kocasi ona destek olacagini, her sabah kendisinin ise birakacagini ve aksamlari da is çikisinda alacagini ve ona çok güvendigini söyledi ![]() Çünkü esini taniyordu ve bunu basarabilecegini biliyordu ![]() umutsuzlukla kabul etti çünkü esini çok seviyordu ve onu kirmak istemiyordu ![]() Her sabah esini isine birakiyor ve aksamlari da aliyordu fedakar koca ![]() Günler böyle ilerledi, karisi eskisinden biraz daha iyiydi ![]() daha fazlasini istiyordu, kendisine söz vermisti sonuna kadar gidecekti ![]() Aksam karisina: -Artik ise kendin gidip gelmelisin, dedi ![]() Kadin sasirmisti ![]() ![]() yine kiramadi ve bütün cesaretini topladi ![]() kadar güveni yoktu ![]() Sabahlari kadin artik otobüs duragina kendisi gidiyor, otobüsüne biniyor ve otobüsten inerek isine gidebiliyordu ![]() problem yoktu ![]() - Sizi kiskaniyorum, hanimefendi dedi ![]() Kadin kendisine söylenip söylenmedigini anlayamadan, neden diye sordu ![]() Soför: - Çünkü her sabah sizin arkanizdan bir deniz subayi genç adam otobüse biniyor ve bütün yol boyunca sevgi ile size bakiyor, otobüsten indikten sonra yesil isikta yolun karsisina geçmenizi bekliyor siz binaya girdikten sonra arkanizdan öpücük yollayip size her gün sevgiyle el salliyor, dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|