![]() |
Gerçek Sevgi (Lütfen Okuyun) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gerçek Sevgi (Lütfen Okuyun)Gerçek Sevgi “Bebeğimi görebilir miyim" dedi yeni anne ![]() verildi ![]() şaşkınlıktan adeta nutku tutuldu ![]() arkasını döndü ve camdan bakmaya başladı ![]() ![]() Muayenelerde, bebeğin duyma yetisinin etkilenmediği, sadece görünüşü bozan bir kulak yoksunluğu olduğu anlaşıldı ![]() okula başladı ![]() Bir gün okul dönüşü eve koşarak geldi ve kendisini annesinin kollarına attı ![]() ![]() ağlayarak "büyük bir çocuk bana ucube dedi ![]() büyüdü ![]() öğrenciydi ![]() olsaydı ![]() diyordu, ancak aynı zamanda yüreğinde derin bir acıma ve şefkat hissediyordu ![]() görüştü ![]() ![]() bulunabilirse, organ nakli yapılabilir" dedi ![]() Böylece genç bir adam için kulaklarını feda edecek birisi aranmaya başlandı ![]() babası "hastaneye gidiyorsun oğlum, annen ve ben, sana kulaklarını verecek birini bulduk ancak unutma bu bir sır" dedi ![]() Operasyon çok başarılı geçti ve adeta yeni bir insan yaratıldı ![]() görünümüyle psikolojisi de düzelen genç, okulda ve sosyal hayatında büyük başarılar elde etti ![]() ![]() bir gün babasına gidip sordu: "bilmek zorundayım, bana bu kadar iyilik yapan kişi kim? Ben o insan için hiçbir şey yapamadım ![]() "Bir şey yapabileceğini sanmıyorum" dedi babası, "Fakat anlaşma kesin, şu anda öğrenemezsin, henüz değil ![]() ![]() bir gün açığa çıkma zamanı geldi ![]() annesinin cenazesi başında babasıyla birlikte bekliyordu ![]() annesinin başına elini uzattı; kızıl kahverengi saçlarını eliyle geriye doğru itti; annesinin kulakları yoktu ![]() zorunda kalmadığı için çok mutlu oldu" diye fısıldadı babası "ve hiç kimse, annenin daha az güzel olduğunu düşünmedi değil mi?" Gerçek güzellik fiziksel görünüşe bağlı değildir, ancak kalptedir ![]() Gerçek mutluluk, gördüğün şeyde değil, asıl görünmeyen yerdedir ![]() Gerçek sevgi, yapıldığı bilinen şeyde değil, yapıldığı halde bilinmeyen şeydedir |
![]() |
![]() |
|