![]() |
Okuyan Bin Pişman Okumayan Daha Pişman.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Okuyan Bin Pişman Okumayan Daha Pişman..Adamın Bir tanesi Bir Kahveye Girer Ve "Millet bana bakin Size söylüyorum Tam 30 sene sonra ben bu kahveye gene gelicim" der ve çıkar ![]() Kahvedekiler adam deli diye fazla önemsemezler ![]() ![]() -"Hatırladınız mı beni millet ![]() ![]() Kahvedekiler tabiî ki şaşırır ![]() ![]() "30 Sene sonra gene gelicem bu kahveye" der ![]() ![]() Aradan Bir 30 Sene daha geçer ![]() ![]() ![]() "Bana Bakın Millet Ben Sizin babalarınıza söyledim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Beni hatırladınız mı millet 30 sene önce tekrar gelicem demiştim işte geldim ve 30 sene sonra gelip sizin çocuklarınıza da aynı şeyi söylicem" der ve gider ![]() Aradan bi 30 Sene daha geçmiştir ![]() ![]() "Bana Bakın Millet Ben sizin dedelerinize söyledim ![]() ![]() ![]() İçlerinden birisi "Arkadaşlar bana bu olayı dedem anlatmıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Ya Azrail sen bu şahısın canını niye almıyorsun" Azrail "Zamanında bu adam bir dilek diledi ![]() ![]() "Ne diledi Azrail" diye sorar ![]() ![]() "Allah`ım bana milli piyangodan büyük ikramiye çıkana kadar canımı alma diye diledi" der ![]() "E Allah istese buna büyük ikramiyeyi çikartamazmı " ![]() "Çıkartmasına çıkarırda İbne bilet almıyor ki ![]() |
![]() |
![]() |
|