08-13-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ben Yazdım, Siz Okudukca Yaşayın;&Quot;Sensizlik Mahşerin Parmak Uçları..&Quot;
Cehennem sokağının taşlı yolları;ruhumu kirleten insanların kanlı dokunuşları üzerimde geziniyor boynuma geçirilmiş ağırdan bir ip ve ölüme saniyeler kalayı 5 geçiyor
Belime uzanan deniz dalgasındaki sarı saçlarımda isyan,içimde kocaman bir dev: adına aşk deniyor,uzansam tutamıyorum tozlu ayaklarım yarıklar içinde ve bu hayat yolunda engellere takılmış; nerdeyse her yanı yırtık pantolonum  yürüyorum sana, yürüyorum bende unuttuğun geçmişliğe gözlerimin altı mosmor seninle savaşımdan kalan birkaç darp izi kadınım ve bir o kadar asi sözlerim mıh gibi kazınır aklına;ben her yerdeyim deliyim, istesen de durduramazsın bu hayranlık uyandıran bedeni göz kapaklarım yarı kapalı, ateş düştü bebek sıcaklığındaki gözlerime
Bir erkek var içimde ter kokusu sinmiş tenime benim ol dercesine çakmak bakışları düştümü üzerime arzular akardı göğüs aralığımdan göbeğime dokunsam kendimi kaybederdim buram buram toprak kokan bedenine hele sacları;tıpkı körpe karanlığın
Sessiz rüzgarları 
bilmem kaçıncı günün falan saati; senin benden gidişinin yetmiş ikinci vuruşu zamanın tam ortasında yada en ucunda bir yerlerde nefes alışlarımın yaşam savaşı
Eyy! cehennem sokağının varoş çocukları ve kaldırımların vazgeçilmez çiçek kokulu yosmaları,acıları üzerine giyinip ısınan, bileklerinden kelepçe takılan fani dünyanın şizofren insanları  ben deli bir kadınım erkeğine tapıp her gün yeni aldatışlara kucak açan deli bir kadın her dakika bir başka ten vurur yüzüme bir başka nefes yıkar beni ve onların teriyle duş alırım  işte bu sensizliğin en acı yüreklere inişi seni bir başkasında aramak ve erkeklerin masalarına meze olmak 
şu azap yolunda bilesin ki, ben kimseyi sevmedim sevişim ben kazanılması zor bir harbe girdim sensizlikle savaşmayı yaşam haline getirdim ve, ruhum sana etimse seni bulduğumu sandığım bedenlere hediye aşkı aşmış dev olmuş bir kadının eteklerimi çekiştiren erkeklere, son sözü;ben sizi hiç sevmedim sadece onu yaşamayı seçtim
yzn:kaatilibore
|
|
|