![]() |
Kanalizasyon Patladı Okul Tatil Edildi... |
![]() |
![]() |
#1 |
su perisi
|
![]() Kanalizasyon Patladı Okul Tatil Edildi...Hakkari'de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlköğretim Okulu bahçesindeki kanalizasyon patlayınca, okul içerisinde mahsur kalan öğrenciler yapay köprüyle kurtarıldı ![]() Tatil edilen okulun bahçesinde belediye ekipleri çalışmalara başladı ![]() Biçer Mahallesi'ndeki bin 400 öğrencisi bulunan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlköğretim Okulu bahçesinden geçen kanalizasyon şebekesi patlayınca okul bahçesinin bir bölümü kanalizasyon suyuyla doldu ![]() Belediye kanalizasyon ekipleri kombine araçlarla sulara müdahale etti ![]() ![]() ![]() ![]() Daha sonra okulun diğer öğrencileri pis kokulardan burunlarını kapatarak geçti ![]() ![]() Konu hakkında açıklama yapan Okul Müdürü Haluk Aydoğan, daha önce de böyle bir sorunla karşılaştıklarını belirtti ![]() Defalarca belediyeye durumu izah ettiklerini ancak şu ana kadar herhangi bir çare bulunmadığını ifade eden Aydoğan, kanalizasyon şebekesinin bir an önce buradan kaldırılması gerektiğini vurguladı ![]() Okul müdürünün İl Milli Eğitim Müdürü'yle görüşmesinden sonra okul tatil edildi ![]() |
![]() |
![]() |
|