Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
edildi, kanalizasyon, okul, patladı, tatil

Kanalizasyon Patladı Okul Tatil Edildi...

Eski 04-10-2008   #1
su perisi
Icon1uzz

Kanalizasyon Patladı Okul Tatil Edildi...

Hakkari'de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlköğretim Okulu bahçesindeki kanalizasyon patlayınca, okul içerisinde mahsur kalan öğrenciler yapay köprüyle kurtarıldı

Tatil edilen okulun bahçesinde belediye ekipleri çalışmalara başladı
Biçer Mahallesi'ndeki bin 400 öğrencisi bulunan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlköğretim Okulu bahçesinden geçen kanalizasyon şebekesi patlayınca okul bahçesinin bir bölümü kanalizasyon suyuyla doldu

Belediye kanalizasyon ekipleri kombine araçlarla sulara müdahale etti Ancak açılmayan kanalizasyon yüzünden okul bahçesinin bir bölümünü pis sular kapladı Mahsur kalan öğrenciler için yapay köprü yapıldı İlk olarak ana sınıf öğrencileri kucaklanarak geçirildi

Daha sonra okulun diğer öğrencileri pis kokulardan burunlarını kapatarak geçti Okul çalışanları ve öğretmenler, okul dışındaki öğrencileri uzaklaştırmak için çaba gösterdi

Konu hakkında açıklama yapan Okul Müdürü Haluk Aydoğan, daha önce de böyle bir sorunla karşılaştıklarını belirtti

Defalarca belediyeye durumu izah ettiklerini ancak şu ana kadar herhangi bir çare bulunmadığını ifade eden Aydoğan, kanalizasyon şebekesinin bir an önce buradan kaldırılması gerektiğini vurguladı

Okul müdürünün İl Milli Eğitim Müdürü'yle görüşmesinden sonra okul tatil edildi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com