|
|
Konu Araçları |
alalım, hidayet, hikayesilütfen, okuyun, türkoğlunun, örnek |
Hidayet Türkoğlunun Hikayesi..[Lütfen Okuyun Örnek Alalım] |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hidayet Türkoğlunun Hikayesi..[Lütfen Okuyun Örnek Alalım]gerçek bir hikaye > > >> >Ünlü basketbolcu Hidayet Turkoğlu eşiyle birlikte, Eminönün de >> >geziyordu Önce akvaryumcuları dolaştılar, Kapalıçarşı, Nuriosmaniye, > Yerebatan Sarnıcı, Ayasofya, Sultanahmet, Topkapı Sarayı, Gülhane > Parkı derken, Yeni Caminin önüne kadar geldiler Orada bağıra bağıra > simit satan bir çocuk vardı Basketbolcu birden durakladı Sonra > simitçiye yaklaştı: >> >- Simit'in kaça koç ? >> >- 300 bin abiÇitir çitir >> >- Tezgahta kaç simit var ? >> >- 70-80 tane var herhalde >> >- Hepsini alsam ne tutar ? >> >- Seksen desek 24 milyon >> >- Al sana 30 milyon Farzet ki hepsini aldim >> >- Sağol abi sağol >> >Basketbolcu üç onluk çıkartıp simitçinin önüne bıraktı Eşi şaşkındı > Üç beş adım yürümüşlerdi ki eşine yaklaşıp fısıldadı >> >- Hidayet sen delimisin ? >> >- Yooo >> >- Peki yemediğimiz simitlerin parasını niye verdin ? >> >- Boşver sorma >> >- Diyelim ki soruyorum Hem de ısrarla soruyorum >> >- Öyleyse söyleyeyim >> >- Lütfedersiniz beyefendi >> >- Tablanın kenarı dikkatini çektimi ? >> >- Hayır >> >- Baksan görecektin Tahtaya bir isim kazınmıştı >> >- Nasıl bir isim ? >> >- Hidayet ! >> >- Yoksa ? >> >- Evet o tezgah, eskiden benimdi >> > >> >Bu hikayeyi hidayet tv8 de katıldığı bir programda kendisi >> >anlatmıştır |
|