Otospot |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Otospotolay tam komedi ![]() ![]() ![]() ![]() birgün 3 kafadar yzılı saati okuldan kaçtık nyse yazılıya sora girmek için rapor almaya gidiyorz ![]() ![]() benim kuzenim doktor ![]() dedik o bize verir![]() neyse gittik adam o gün izinliymiş :d şans a bak neyse karara aldık ![]() ![]() 30 km lik yola düştük![]() ![]() pazara gdiyoruz onların sağlık karnesi yanında benimki yok ![]() ![]() gitttik gittik ekonomik olsun die belediyeye bindik ![]() ![]() otobüs son durağaa geldi herkez indi ama bizim yol anca yarı oldu![]() ![]() cepte kuruş yok ![]() ![]() başladık otospot çekmeye ![]() ![]() ilk zmanlar acemiceydik ama sora açıldık tabii ![]() uzmanca otospot çekiyorz derken hiç bir araba durmuyo![]() bizde asvalta oturup rresim çekiyoz neyse bi araba geldi bizi yerde görünce sandı bayılldı birisi dordu aldı arabaya başladık adamla koyu sohbete ![]() ![]() neyse indik bi yerde 3 km lik köye çıkıoz hep dik yollar ![]() ![]() bbir saate çıktık ![]() ama sağlık karnem yok![]() indik taa köyden yine otospot çekiyorz ![]() ![]() gittik gitceğimiz yere ![]() ![]() hastaneden giriş aldı ark Lar ![]() ben almadım![]() gittim doktora bi acıklı konuştum hemen verid ama bana vermedi giriş yokmuş ![]() ![]() gittim akrabama aldım 20 ytl ![]() ücretli giriş yaptım![]() ![]() bende aldım ![]() ![]() gdiyz okula ![]() araba kalkmıyo bi türlü bastık korrnaya adam dio siz kendinizi ne snıyonuz ![]() gittik okula biz inmeden 3 m ilerde biri indi ![]() ![]() 3 m sora da biz dedik müasit yerde die![]() adam dio siz baana inat yapıyonuz ![]() d gittik okula müdür yardımcısı dio bi gün 3 arkadaş nasıl hasta oldunuz attık bişeler yemedi ama geçiştirdik işte ![]() ![]() ![]() sora da sınavdan kaldık ![]() burda bana en komik gelen otospot çekmek ![]() |
|
|
|