Temel Fıkrasıııııııı... |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Temel Fıkrasıııııııı...Temel sabah uçağı ile Paris'e gidiyor işlerini tamamlayıp akşam uçağı ile istanbul'a dönmek istemekte Aksilik uçağı kaçırır Saat 2330'de lüks bir otelin yolunu tutar Odasına çıkıp uyur Sabah yedide resepsiyona gidip hesabını sorar Eline bir fatura uzatırlar Temel şaşırır: - Lan bir başımızı koyduk ve kalktık 400 Euroolur mu? der - Ama efendim hizmetlerimiz var Temel faturaya bakar TKP 100 Euro - TKP ne? - Tenis kortlarını kullanma parası - Ben kullanmadım ki? Der Temel - Kullansaydınız efendim 6 tane kortumuz var der Temel yine bakar HKP 150 Euro - Bu ne? - Havuzu kullanma parası - Kullanmadım ki? der Temel Resepsiyon memuru gayet sakin bir şekilde - Kullansaydınız 3 tane havuzumuz var 2 tanesi olimpik Temel çok sinirlenir ve hemen bir kalem isterFaturanın altına aynen şunu yazar "TSP 500 Euro ve resepsiyon memuruna uzatır" - Ver bakalım 100 Euro sizin de bana 500 Euro borcunuz var,der Temel Resepsiyon memuru şaşırır - TSP ne oluyor? - Temel'i s**me parası - Aman efendim olur mu öyle sey estagfirullah Temel de: - S**seydiniz kardeşim bütün gece müsaittim |
|