![]() |
İntikam |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İntikam8 yaşında küçük bir kız olan aslı annesiyle gezmek için dışarı çıkar ![]() arkadaşıyla konuşmasını fırsat bilip elini bırakır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ASLI- evet sevgili arkadaşım ilk olarak sana isim bulmam gerek -Ne olsun acaba -tamam buldum senin ismin giz olsun ![]() -Ee ismini beğendin mi Aslı sesini değiştirerek GİZ-evet beğendim aslı abla ASLI-beğendiğine sevindim ![]() GİZ-bence üzülme ben senin arkadaşınım Bir süre fotoğrafla kendi kendine konuşan aslı resmi baş ucuna koyar ve uyur ![]() Sabah olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sıra aslıya gelmiştir ![]() ÖĞRETMEN-aslı yavrum sen kalk bir de seni tanıyalım ![]() Endişeli ve biraz da heyecanlı bir yüzle ayağa kalkar ![]() ASLI- ismim aslı soyadım can ![]() ÖĞRETMEN-peki nereden geldin okulumuza ASLI- Ankara dan ÖĞRETMEN- istanbul’u beğendin mi aslıcım ASLI-evet ama daha alışamadım ÖĞRETMEN-tamam aslı oturabilirsin yerine Aslı yerine oturur ![]() ![]() ![]() ASLI-yaa işte sende duydun yeni arkadaş adaylarımı okulumu öğretmeni mi GİZ-evet duydum ama arkadaşların olunca beni unutursun ASLI-benim hiç arkadaşım olmayacak senden başka korkma GİZ-tamam korkmam Asli fotoğrafı cebine koyar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ANNE-ne yaptınız yavrum bu gün okulda ASLI-hiç anne sıkıcı şeyler işte tanışma falan ANNE-nasıl öğretmenini beğendin mi? ASLI-çok iyi birisine benziyor ANNE-tamam balım üstünü çıkar yemeğe gel ASLI-tamam anne Aslı elini yüzünü yıkadıktan sonra üstünü çıkarır ve yemeğe gelir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ASLI- sen sen nasıl çıktın oradan Gerçek ismi Leyla olan kız cevap verir ![]() LEYLA- bu bir sır aslı ![]() ![]() ASLI-ama ben her şeyimi sana anlatıyordum ![]() LEYLA-sen bana değil giz olarak isim taktığın o kıza anlatıyordun ![]() Aslı şaşırır korkar ne yapacağını bilemez ![]() LEYLA- bana yapılanların hepsini ödeticem Leyla bu sözü birkaç kez tekrarlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çünkü zamanında Leyla yı herkes dışlamış kimse onu sevmemiş hatta ailesi bile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birden uykudan kalkan aslı gördüğü rüya karşısında şok olmuştur ve çok korkmuştur ![]() ![]() ANNE-kızım gece sayıklıyordun sesin geldi ![]() ![]() ASLI-evet anne çok kötü bir rüya gördüm hatta kabustu ![]() ![]() Anneyle kız kahvaltılarını yaparlar ve dışarı çıkarlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ASLI-senden bir şey isteyeceğim anne ANNE-buyur kızım söyle çok korkuttun beni ASLI-o yerde yatan ve öldüğü söylenilen kızın ismini öğrenebilir misin? Ambulanstan inen anne ölen kızın ismini sorar görevlilere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ASLI-anne kızın ismini nereden öğrendin ![]() ANNE-kızın annesiyle konuştum o söyledi ![]() ![]() ![]() ASLI-ya demek annesiyle konuştun Aslının kafasında çok soru işareti vardır ![]() ![]() ![]() ASLI-anne hani dün sana rüya gördüm demiştim ya sana anlatacağım ve çok şaşıracaksın ANNE-anlat kızım içinde kalmasın ASLI-rüyamda daha doğrusu kabusum da ölen kızı gördüm ![]() ANNE- hangi kızı Leyla yı mı ASLI-evet ![]() ANNE-ee sonra ASLI-rüyamda yerde bir fotoğraf buldum onu aldım ve o fotoğraf Leyla ya aitti ![]() ![]() ANNE-evet o gün Leyla Leyla diye sayıklıyordun ![]() ASLI- evet anne ![]() ![]() ![]() Anne şaşkın gözlerle ANNE-ne yani sen Leyla nın annesinin gerçek annesi olmadığını mı söylüyorsun ![]() ASLI-evet ![]() ![]() ANNE-yok kızım öyle şey olmaz ![]() ![]() ![]() ASLI-tamam anne sen bir öğren Anne iki sokak aşağıda oturan ölen kızın annesinin evinin önüne gelir ve bekler ![]() ![]() ![]() ANNE-başınız sağ olsun LEYLA NIN ANNESİ-dostlar sağ olsun ![]() ANNE-kaç yaşındaydı kızınız LEYLA NIN ANNESİ-8 yaşındaydı ![]() ![]() ![]() ASLI-anlıyorum tekrar üzgünüm Anne evine döner ve kendi kendine demek o yüzden çok üzülmedi der ![]() ASLI-ne öğrendin anne ANNE-evet kızım söylediğin doğruymuş kadın üvey annesiymiş ASLI-bak anne ne gördüysem çıkıyor ![]() ANNE-bunu bilemeyiz kızım bizi de ilgilendirmez Aslı çok sinirlenir ASLI-nasıl ilgilendirmez anne ![]() ![]() ANNE-kızım sakin ol ![]() ![]() Annesi hemen polis merkezinde ki yakın bir arkadaşını evlerine çağırır ve önemli bir konu olduğunu söyler ![]() ![]() ANNE-hoş geldin gel içeri POLİS-neymiş bu kadar önemli olan ANNE-birşeyler içermisin POLİS-hayır çok işim var gitmem gerek sen konuya gir ANNE-tamam ![]() Anne kızının başından geçen rüyayı ve bir gün sonra olan olayı da anlatır ![]() POLİS-evet hayret verici ama benim burada yapabileceğim ne? ANNE-kızım o düşerek ölen kızın annesi tarafından aşağıya itilerek öldüğünü düşünüyor ![]() ![]() POLİS-tamam kızınız gördüğü şeyler ve olanlar hayret verici ama elimizde bir kanıt yokken bunu su üstüne çıkaramayız ![]() ANNE-tabi orası öyle ama bana yardım edeceğini düşündüm ![]() POLİS-tamam senin için bu olayı çözmeye çalışacağım ANNE-çok sağol ![]() ![]() ![]() ![]() POLİS-tamam ben bakarım siz bana bırakın Polis hemen otopsi kayıtlarını bulmak için merkeze gider ve bir araştırma sonucu kayıtları bulur ![]() ![]() ![]() ![]() Polis hemen ölen ailesinin evine gider ![]() ![]() LEYLA NIN ANNESİ-kim o POLİS-polis açın Kadın endişeli bir yüzle kapıyı açar POLİS-sizinle bir şeyler konuşmam gerek içeri girebilir miyim? LEYLA NIN ANNESİ-tabi buyurun İçeri girer bir koltuğa oturur ![]() POLİS-hemen konuya gireceğim ![]() LEYLA NIN ANNESİ-üvey kızım POLİS-evet üvey kızınızın otopsi sonucu bazı yerlerinde yara izlerine rastlanmıştır bunun için ne diyeceksiniz ![]() LEYLA NIN ANNESİ-evet 2-3 ay önce yani kocam yaşarken kızımızı çok döverdi ondan olsa gerek POLİS-efendim? Leyla nın babası 2-3 ay önce öldü mü? LEYLA NIN ANNESİ-evet ![]() POLİS-üzüldüm sizin adınıza ![]() LEYLA NIN ANNESİ-önemli değil memur bey ![]() ![]() Ölen kızın üvey annesinin bu kadar rahat davranması polisi şaşırtmıştır POLİS-evi gezebilirmiyim LEYLA NIN ANNESİ-tabiki Polis evi gezer ve Leyla nın odasına girer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() POLİS-leyla nın düştüğü balkon hangisiydi LEYLA NIN ANNESİ-buyrun salon balkonu ![]() Polis balkona bakar ve korkulukların yüksek olduğunu fark eder ![]() ![]() Polis teşekkür eder ölen kızın üvey annesine ![]() ![]() Evden çıkan polis hemen merkeze gider ve çantasına koyduğu kutuyu çıkarır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Günlük 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evet günlük yine geldim saat 13 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saat 20 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Polis ölen kızın günlükte yazdıklarının bir bölümünü yani sadece 1 günde yaptıklarını okumuştur ![]() ![]() Günlük 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok kötü bir şey oldu ![]() ![]() ![]() ![]() Misafir gitti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üvey annesi her geldiğinde Leyla günlüğünü kilitli kutuya koyar ve onu da dolabın ücra köşesine iter ![]() ![]() Günlük 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Polis günlüğü bitirmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() POLİS-üvey annesinin kızı öldürebileceğine dair kanıt buldum kızın odasında ![]() ANNE-nedir? POLİS-ölmeden 3 gün önce başladığı bir günlük ![]() Polis anne ye günlüğü verir anne okur ve şöyle der ANNE-bir kere öldürmeye teşebbüs etmiş ![]() ![]() POLİS-bundan tam emin olamayız ama emin olduğumuz bir şey var o da kadının kızını dövdüğü ![]() ![]() ANNE-peki şimdi ne yapacağız ![]() POLİS-bir tutuklama emri çıkarmam lazım merkeze gidiyorum hemen ANNE-tamam ![]() Polis evden çıkar ![]() ![]() ![]() Polis tutuklama emri çıkartır ve ölen kızın üvey annesini tutuklarlar ve sorgulamaya çekerler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aradan birkaç gün geçer ![]() ![]() ![]() Sabah olur ![]() ![]() ANNE-kızım seni bugün iyi gördüm ![]() ASLI-evet anne çok iyiyim ![]() ![]() ANNE-evet yavrum artık olanları unutmalısın sen iyi bir şey yaptın Aslı dışarı çıkar ve iki sokak aşağıdaki arkadaşını görmek için oraya gider ![]() Alinti |
![]() |
![]() |
|