![]() |
Tuzlu Kahve:) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tuzlu Kahve:)Kiza bir partide rastlamisti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Partinin sonunda kizi kahve içmeye davet etti ![]() oglanin davetine sasirdi, ama tam bir kibarlik gösterisi yaparak kabul etti ![]() Hemen kösedeki sirin kafeye oturdular ![]() kalbinin çarpmasindan konusamiyordu ![]() ![]() ![]() ![]() "Ben artik gideyim" demeye hazirlanirken,delikanli birden garsonu çagirdi ![]() "Bana biraz tuz getirir misiniz" dedi ![]() ![]() Yan masalardan bile saskin yüzler delikanliya bakti Kahveye tuz! Delikanli kipkirmizi oldu utançtan, ama tuzu kahvesine döktü ve içmeye basladi ![]() Kiz, merakla "Garip bir agiz tadiniz var" dedi ![]() "Çocukken deniz kenarinda yasardik ![]() ![]() Denizin tuzlu suyunun tadi agzimdan hiç eksilmedi ![]() ![]() ![]() ![]() Kahveme tuz koymam bundan ![]() çocuklugumu, deniz kenarindaki evimizi ve mutlu ailemi hatirliyorum ![]() Annemle babam hala o deniz kenarinda oturuyorlar ![]() ![]() Bunlari söylerken gözleri nemlenmisti delikanlinin ![]() ![]() Içini bu kadar samimi döken, evini, ailesini bu kadar özleyen bir adam, evi, aileyi seven biri olmaliydi ![]() Evini düsünen, evini arayan, evini sakinan biri ![]() ![]() Kiz da konusmaya basladi ![]() ![]() ![]() ![]() Çok sirin bir sohbet olmustu ![]() ![]() olmustu tabii ![]() ![]() Ve de sonuna kadar çok mutlu yasadilar Prenses ne zaman kahve yapsa prensine içine bir kasik tuz koydu, hayat boyu ![]() ![]() 40 yil sonra, adam dünyaya veda etti ![]() sevgili karisina ![]() ![]() ![]() Bütün hayatimizi bir yalan üzerine kurdugum için beni affet ![]() ![]() Tuzlu kahvede ![]() seker diyecekken 'Tuz' çikti agzimdan ![]() yalanla devam ettim ![]() ![]() Sana gerçegi anlatmayi defalarca düsündüm ![]() ![]() Simdi ölüyorum ve artik korkmam için hiçbir sebep yok ![]() ![]() ![]() O garip ve rezil bir tat ![]() ![]() Hem de zerre pismanlik duymadan ![]() ve ben bu mutlulugu tuzlu kahveye borçluydum ![]() herseyi yeniden yasamak, seni yeniden tanimak ve bütün hayatimi yeniden seninle geçirmek isterim, ikinci bir hayat boyu daha tuzlu kahve içmek zorunda kalsam da ![]() ![]() ![]() Gözleri nemlendi kadinin "Çok tatli! ![]() ![]() Yazar : Richard Fawler |
![]() |
![]() |
|