Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kahve, tuzlu

Tuzlu Kahve:)

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tuzlu Kahve:)

Kiza bir partide rastlamisti Harika birseydi O gün pesinde o kadar delikanli vardi ki
Partinin sonunda kizi kahve içmeye davet etti Kiz parti boyunca dikkatini çekmeyen
oglanin davetine sasirdi, ama tam bir kibarlik gösterisi yaparak kabul etti
Hemen kösedeki sirin kafeye oturdular Delikanli öyle heyecanliydi ki,
kalbinin çarpmasindan konusamiyordu Onun bu hali kizin da huzurunu kaçirdi
"Ben artik gideyim" demeye hazirlanirken,delikanli birden garsonu çagirdi
"Bana biraz tuz getirir misiniz" dedi "Kahveme koymak için"
Yan masalardan bile saskin yüzler delikanliya bakti Kahveye tuz!
Delikanli kipkirmizi oldu utançtan, ama tuzu kahvesine döktü ve içmeye basladi
Kiz, merakla "Garip bir agiz tadiniz var" dedi Delikanli anlatti:
"Çocukken deniz kenarinda yasardik Hep deniz kenarinda ve denizde oynardim
Denizin tuzlu suyunun tadi agzimdan hiç eksilmedi Bu tatla büyüdüm ben Bu tadi çok sevdim
Kahveme tuz koymam bundan Ne zaman o tuzlu tadi dilimde hissetsem,
çocuklugumu, deniz kenarindaki evimizi ve mutlu ailemi hatirliyorum
Annemle babam hala o deniz kenarinda oturuyorlar Onlari ve evimi öyle özlüyorum ki"
Bunlari söylerken gözleri nemlenmisti delikanlinin Kiz dinlediklerinden çok duygulanmisti
Içini bu kadar samimi döken, evini, ailesini bu kadar özleyen bir adam, evi, aileyi seven biri olmaliydi
Evini düsünen, evini arayan, evini sakinan biri Ev duyusu olan biri
Kiz da konusmaya basladi Onun da evi uzaklardaydi Çocuklugu gibi O da ailesini anlatti
Çok sirin bir sohbet olmustu Tatli ve sicak Ve de bu sohbet öykümüzün harikulade güzel baslangici
olmustu tabii Bulusmaya devam ettiler ve her güzel öyküde oldugu gibi, prenses, prensle evlendi
Ve de sonuna kadar çok mutlu yasadilar Prenses ne zaman kahve yapsa prensine
içine bir kasik tuz koydu, hayat boyu Onun böyle sevdigini biliyordu çünkü
40 yil sonra, adam dünyaya veda etti "Ölümümden sonra aç" diye bir mektup birakmisti
sevgili karisina Söyle diyordu, satirlarinda: "Sevgilim, bir tanem Lütfen beni affet
Bütün hayatimizi bir yalan üzerine kurdugum için beni affet Sana hayatimda bir tek kere yalan söyledim
Tuzlu kahvede Ilk bulustugumuz günü hatirliyor musun? Öyle heyecanli ve gergindim ki,
seker diyecekken 'Tuz' çikti agzimdan Sen ve herkes bana bakarken, degistirmeye o kadar utandim ki,
yalanla devam ettim Bu yalanin bizim iliskimizin temeli olacagi hiç aklima gelmemisti
Sana gerçegi anlatmayi defalarca düsündüm Ama her defasinda korkudan vazgeçtim
Simdi ölüyorum ve artik korkmam için hiçbir sebep yok Iste gerçek Ben tuzlu kahve sevmem
O garip ve rezil bir tat Ama seni tanidigim andan itibaren bu rezil kahveyi içtim
Hem de zerre pismanlik duymadan Seninle olmak hayatimin en büyük mutlulugu idi
ve ben bu mutlulugu tuzlu kahveye borçluydum Dünyaya bir daha gelsem,
herseyi yeniden yasamak, seni yeniden tanimak ve bütün hayatimi yeniden seninle geçirmek isterim,
ikinci bir hayat boyu daha tuzlu kahve içmek zorunda kalsam da "Yasli kadinin gözyaslari mektubu sirilsiklam islatti Lafi açildiginda birgün biri, kadina "Tuzlu kahve nasil bir sey" diye soracak oldu
Gözleri nemlendi kadinin "Çok tatli!" dedi

Yazar : Richard Fawler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com