Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
goril

Goril

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Goril

Adamın biri bir sabah kalkar ve evinin çatısında bir goril görür Ne yapacağını bilmez ve eve girip telefonun başına geçer Rehberi karıştırınca bir ilan görür "Gorilleriniz itina ile yakalanır!!! Adam telefon eder ve goril avcısı yarım saatte gelir Araç panelvan tipinde bir kamyonettir İçinden orta yaşlı bir adam ve aptal bakışlı bir bulldog iner Adam elinde bir beyzbol sopası, bir ip merdiveni ve bir de çifte taşımaktadır Ev sahibi sorar :
-Nasıl yakalayacaksın onu?
Adam cevaplar :
-Çok basit, önce merdivenle çatıya çıkacağım, beyzbol sopasıyla gorile vurup onu çatıdan düşüreceğim Köpek özel eğitilmiştir, hemen gorilin bacağını ısırır ve ben inip onu araca kapatana kadar gitmesine izin vermez
Derken adam çifteyi ev sahibine bırakarak yukarı çıkmaya başlar Ev sahibi :
-Peki ben bu silahla ne yapacağım?
diye sorar Adam :
-Eğer işler ters gider de goril beni çatıdan atarsa, köpeği hemen vur

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com