Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
baloda, sindirella

Sindirella Baloda...

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sindirella Baloda...

Sindirella baloya giden annesi ve ablalarının arkasından bakakalmış ve ağlamaya başlamışbari bende işlerimin başına döniym demiş tam o anda iyilik perisi çıkgelmiş ve ' dur bakalım niye ağlıyosun sen? sen herşeyi bana bırak ben şimdi hallederim ' demiş sebzelerden muhteşem bir araba, farelerden tavşanlardan uşaklar yapmış ve sindirellaya mükemmel bir elbise yapmış ama sindirella aynaya bir de bakmış ki ne görsün!!! eteğinde kan!! ağlamaya başlamış ben napıcam diye peri de 'ağlama ben şimdi hallederim' demiş ve koca bi bal kabağından yaptığı tamponu sindirellaya vermiş böylece sorun hallolmuşsindirella gitmeden uyarmış peri '12den önce mutlaka evde olmalısın' sindirella baloda çok eğlenmiş, prensle dansetmiş ve insanlar gözlerini sindirelladan alamamış tam prensle dansederken bir de bakmış ki saat 12, çanlar çalıyor prensin kollarından sıyrılmış ve hiç bir açıklama yapmadan sadece 'gitmeliyim' demiş tam sindirella merdivenlerden koşarak çıkarken POFFFFFFFF bir ses duyulmuş ve tahmin edin n'olmuş?

tampon bal kabağına dönüşmüş

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com