![]() |
Müsait Olunca Beni Severmisin? :(:( |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müsait Olunca Beni Severmisin? :(:(Müsait Olunca Beni Severmisin? İçeri girer girmez neşeyle bağırdı: - Anne biliyor musun bugün yuvada ne oldu? - Görmüyor musun ? Telefonla konuşuyorum ![]() Herkesin sevdiği şey birbirine benzemiyordu ![]() ![]() Her şey erteleniyordu, telefon ve araba söz konusu olduğunda ![]() ![]() ![]() ![]() Nerelere gitseydi? Annesi kapattı telefonu ![]() Mutfaktan tencere sesleri geliyordu ![]() -Sana yardım edeyim mi ? dedi, en sevimli halini takınarak ![]() -Hayırdır? Bir yaramazlık mı var? Bak bir de seninle uğraşmayayım ![]() ![]() Yorgunluk nasıl birşeydi ? Bazen elinde oyuncağıyla uykuya daldığındaanneannesi oyuncağı yavaşça elinden alır : -'Nasıl yorulmuş yavrucak ![]() ![]() ![]() diyerek alnına bir öpücük konduruverirdi ![]() Yorgunluk gül kokulu bir uykuya dalmaksa eğer, neden annesi kendisiyleböyle kızgın kızgın konuşuyordu ![]() —Anneciğim yorulduğun zaman gül kokulu uykulara dalarsın ![]() ![]() —Uykuya dalayım da, gül kokuları kusur kalsın ![]() ![]() Bu kelimeden nefret ediyordu ![]() ![]() ![]() ![]() —Anneciğim sen yorulma, diye ![]() ![]() ![]() —Yemekte konuşuruz çocuğum ![]() ![]() ![]() ![]() Hani siz yoruluyorsunuz ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yapılmaması gerekenleri biliyordu da büyükler, yapılması gerekenlerihiç bilmiyorlardı Işıklar söndü birden ![]() Annesi öfkeyle söylenmeye başladı ![]() —Mum da yok! diye diye karıştırdı dolapları elyordamıyla ![]() Çocuk sırtüstü yatıp, anneannesinin köyünü düşündü ![]() ![]() Deli tavsanın duvardaki aksini getirdi gözlerinin önüne ![]() tavşan kafası yaptı ![]() ''Bak deli tavşan'' diyerek parmaklarını oynattı ![]() ![]() dolaştı sağda solda ![]() ![]() ![]() ![]() kanepeden aşağı sarktı ![]() Sonra ışıklar geldi ![]() Kadın çocuğun hiç konuşmadığını akıl etti ![]() ![]() ![]() Masanın üstündeki dosyalara baktı iğrenerek ![]() ![]() Uyandırmaktan korka korka küçük alnına bir öpücük kondurdu ![]() Çocuk sanki bir ipucu bekliyormuşçası na aralanan gözleriyle mırıldandı; — İşin bitince beni sever misin anne? dedi ![]() Kadın, sevilmek için randevu alan çocuğuna bakarak sabaha kadar ağladı ![]() |
![]() |
![]() |
|