Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
müsait, olunca, severmisin

Müsait Olunca Beni Severmisin? :(:(

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Müsait Olunca Beni Severmisin? :(:(

Müsait Olunca Beni Severmisin?

İçeri girer girmez neşeyle bağırdı:
- Anne biliyor musun bugün yuvada ne oldu?
- Görmüyor musun ? Telefonla konuşuyorum
Herkesin sevdiği şey birbirine benzemiyordu Annesi telefonu, babasıarabayı seviyordu

Her şey erteleniyordu, telefon ve araba söz konusu olduğunda Bir deeve misafir gelecek oldu mu kendisine hiç yer kalmıyordu
Nerelere gitseydi? Annesi kapattı telefonu

Mutfaktan tencere sesleri geliyordu Koşarak yanına gitti:

-Sana yardım edeyim mi ? dedi, en sevimli halini takınarak Annesimanalı manalı baktı:
-Hayırdır? Bir yaramazlık mı var? Bak bir de seninle uğraşmayayım Çokyorgunum zaten

Yorgunluk nasıl birşeydi ? Bazen elinde oyuncağıyla uykuya daldığındaanneannesi oyuncağı yavaşça elinden alır :
-'Nasıl yorulmuş yavrucak Uykunun gülkokulu kolları sarsın seni'
diyerek alnına bir öpücük konduruverirdi

Yorgunluk gül kokulu bir uykuya dalmaksa eğer, neden annesi kendisiyleböyle kızgın kızgın konuşuyordu

Anneciğim yorulduğun zaman gül kokulu uykulara dalarsın Anneannemöyle söylüyor

—Uykuya dalayım da, gül kokuları kusur kalsın Yorgunluktan ölüyorum

Bu kelimeden nefret ediyordu'Yorgunum, yorgun olduğumdan, böyle yorgunken'

—Anneciğim sen yorulma, diye

—Yemekte konuşuruz çocuğum Bankada işler yetişmedi Baban gelene kadarbunları bitirmem lazım Hadi sen oyna biraz

Hani siz yoruluyorsunuz yaEeee Bende oynamaktan yoruluyorumNeyapayım bilmem?

Yapılmaması gerekenleri biliyordu da büyükler, yapılması gerekenlerihiç bilmiyorlardı

Işıklar söndü birden
Annesi öfkeyle söylenmeye başladı

—Mum da yok! diye diye karıştırdı dolapları elyordamıyla

Çocuk sırtüstü yatıp, anneannesinin köyünü düşündüGaz lambasınınışığında deli tavşan masalını anlatışını

Deli tavsanın duvardaki aksini getirdi gözlerinin önüne Anneannesigibi iki ellerini birleştirip işaret parmaklarını yukarı kaldırarak
tavşan kafası yaptı

''Bak deli tavşan'' diyerek parmaklarını oynattı Yoldan geçenarabaların farları duvardaki tavşana yol açtıTavşan alabildiğine hür
dolaştı sağda solda Otlarla kuşlarla konuştu Sonra yorgun düştü Duvardaki görüntü minik avuçların açılmasıyla kayboldu Kolu yavaşça
kanepeden aşağı sarktı

Sonra ışıklar geldi

Kadın çocuğun hiç konuşmadığını akıl etti Birden kanepeye koştuKüçücük dizlerini karnına doğru çekerek uykuya dalmıştı

Masanın üstündeki dosyalara baktı iğrenerek Dindirilmez bir pişmanlıkdoldurdu içini

Uyandırmaktan korka korka küçük alnına bir öpücük kondurdu

Çocuk sanki bir ipucu bekliyormuşçası na aralanan gözleriyle mırıldandı;

— İşin bitince beni sever misin anne? dedi

Kadın, sevilmek için randevu alan çocuğuna bakarak sabaha kadar ağladı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com