![]() |
Tabu Oyunundan Seçmeler... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tabu Oyunundan Seçmeler...Forumda arattım göremedim varsa kilitleyin pleasee ![]() ![]() ![]() Kelime: Demeç - ben şimdi masada oturdum veriyorum - nasıl yaaa ?? - ya işte masada oturdum fotoğraf çekip yazı yazan tiplere veriyorum ![]() - neee - ya alla alla masada oturdum böyle herkese veriyorum! -pas be pas! of ![]() ![]() ![]() Kelime: Helikopter -Savaşta yaralıları kurtarır! -Doktor! -Değil ![]() -Sıhhiye! -Değil, yukardan gelen bir şey ![]() ![]() ![]() -Ee ![]() ![]() ![]() Kelime: Baraj -Hani futbolcular kalenin önüne kurar maçta ![]() ![]() -Pusu ![]() -Yuh! Kelime: Dergah -Hani böyle insanlar ulvi bir amaç için bir araya gelir aynı mekanda -Grup seks! -Çarpılırsın valla! -Ha ![]() ![]() ![]() Kelime: Kadınbudu - Olm sen nesin? - Erkek! - Tersi? - Kadın! - Onun yeneni? - Çıtır Kelime: Eskimo - Kutupta yaşarlar ![]() ![]() ![]() - (Hep bir ağızdan) Ayıııı! - Yok insan olanları ![]() ![]() ![]() - Heeee ![]() ![]() ![]() Kelime: Repertuar (Anlatan, şarkı söylemeye meraklı bir hatundur ve kelimeyi görür görmez bu özelliğini iyi bilen hatun arkadaşına dönüp sorar) - Benim neyim geniş? - Kalçan! Kelime: Travma -Hani düşüp kafanı kaldırım taşına vurursun da bi şey geçirirsin? - Film şeridi? -Grup: Çüşşşşş! Kelime: Terlik -Neyle yürürsün - Ayak!!! - Heh hani böyle ayakların üşür altında onlar olur böle yumuşak,yumuşak - Koyun!! - Yuh onun daha küçüğü ya, koyun dedi hödük! - Kuzu!!! - Allah belanı versin pas! Kelime: Diz - Pantolonu nereye giyeriz? - Bacağa? - Hah ![]() - Oha! Kelime: Zebani - Allahın meleklerinden biri ![]() - Cebrail ![]() - İlk üç harfi çizgili bir hayvanı çağrıştırıyor ![]() - Zebrail? Kelime: Duvak - Kadinla erkek birleşmeden önce, erkeğin kaldirdiğgi şey - Ohaaaaaaaa! Kelime: Iskalamak - Dart oynarken neye atarsın? - Hedef tahtasına - Attın vuramadın mesela noldu? - Hedefi vuramadım - Tamam da nedir yani o olay - Tutturamamak, kaçırmak - Hayır nedir başka ismi var onun - Tam 12'den vuramamak! ![]() ![]() - Oldu ![]() ![]() ![]() Kelime: Telepati - Hani ben sana bir seyi anlatmaya çalisiyorum ama sozle degil beyin dalgalariyla falan ![]() ![]() ![]() - ihihih neydiiii ![]() ![]() ![]() ![]() - Tamam tele'si kalsin kedilerin eline ne denir? - Buldum telepence Kelime: Timsah - Abi böyle hani kertenkele nedir? - Hayvan - Ne cins hayvan? - Sürüngen - Ok abi ![]() - Ejderha - ?!?!?(yuhhh) Kelime: Miras - Şimdi diyelim misir'da deden var, bu artik yasamiyor, sana ne birakir? - Piramit ![]() Kelime: cumhuriyet - Atatürk ne kurdu? - Kitapkurdu Kelime: Seruven - Abi macellan nasi biriydi? - Ne biliyim iyi biriydi heralde (birinci kopus, ama duur) - Abi onu demiyorum neye düskündü? - Kariya kiza bi de ickiye olabilir (pes) Kelime: Misir - Keops nerde?? - Etiler!! - Offf beee bi kere de bil be ![]() ![]() ![]() Kelime: Okul - Biz nereye gideriz hergun? - Bara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Ay olmuyo boole baska sekilde anlat - Ailemiz bizi nereye gidiyo biliyor? - Haaa okulaaa (Son kelime eger bilinirse oyun ve hesap girecektir ![]() Kelime: Lambada - Ekip1 bakan kisi: Aha sictiniz - Ekip2 anlatan kisi: Sen öyle san ![]() - Ekip2 anlayan kisi: Lambada - Ekip1 toptan: Has ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() saygılarımla ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|