Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
girdim, iddaya, yardım

İddaya Girdim Yardım

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İddaya Girdim Yardım

Arkadaslar dersanedeki hocamiz bir soru sordu ve kimse bilemediBu oyle islem yapilacak bir sey degil dusunce ile ilgili ben bulurum diye iddaya girdim 3gunum var
Soru=
Bir yolda gidiyorsunuz ve yol ikiye ayriliyor ve burada birbirine tipa tip benzeyen ikiz duruyor biri yalan digeri dogru soyluyor ama hangisinin dogru oldugunu bilmiyorsunuz ve tek bir soru sorma hakkiniz var ve tek birine bir soru sorabiliyorsunuz
Iste soru bu arkadaslar burada ne soylesek hangi yola gidecegimizi bulacagiz ben sorunun cevabini bilmiyorum
Kurallarda tek bir hakkim var ve istedigim kisiye,int vs gibi sorma hakkim var bilen biriniz vardir diye buraya yaziyorum
yorumlarinizi bekliyorum ve % garanti olan % % yazsin
simdiden tsk ederim yorumlariniza

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com