![]() |
Yanımda Sen Olana Kadar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yanımda Sen Olana KadarYağmur vuruyor cama… Pencerenin önündeyim ![]() Nasıl da duymak istiyorum sesini ![]() Sebebini bilmiyorum ama ağlamak istiyorum, gözyaşım bitene kadar ![]() ![]() ![]() ![]() Duygularım yüreğime sığmıyor ![]() Yağmura ve bu halime çare bulamamak… Bitiriyor beni ![]() Dalıp gidiyorum… Ne düşünüyorum? Bilmiyorum ![]() Hiçbir şey düşünmüyorum, her şey düşünüyorum ![]() ![]() ![]() Anlaşılmaz bir ruh haliyle uyanıyorum sabahları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu halimi gören de, anlayan da olmuyor ![]() Anlamaları için çevremdekilerin karşısına çıkıp da ‘adını koyamadığım bir durumdayım, beni kurtarın bu dipsiz kuyudan’ diyemiyorum tabii ki ![]() Şu anki içinde bulunduğum ruh halimi anlatmama imkanı yok ![]() ![]() Uykusuz geçen gecenin ardından mideme ağrılar girmiş, tüm gün sersem sersem geçmiş, ruhum daralmış bir halde, sıkılmış, bunalmış nefes alamaz durumdayım ![]() Anlamı yok hiçbir şeyin, sen yanımda olana kadar ![]() ![]() ![]() Uyumak istiyorum, hiç uyanmamacasına ![]() ![]() Çünkü ancak o zaman düşünmüyorsun, yaşamıyorsun bu anları ![]() Kalbim acıyor, hem de çoooooooooookkk… Gitme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mutsuzluk, umutsuzluk ve adını koyamadığım duygular bedenime, yüreğime ve de ruhuma yapışmış durumda ![]() ![]() ![]() Hani bazı anlar vardır ![]() Bağırıp, çağırıp, bir şeyler anlatmak istersin, ağlamak istersin deliler gibi, hıçkıra hıçkıra gözyaşlarının özgürce akmasına aldırmadan, ya da bir omuza yaslayıp da başını ağlamak istersin ama yapamazsın ya ![]() Ya da alıp başını gitmek başka diyarlara, ya da ne bileyim, alıp başını saatlerce yürümek istersin, ayaklarının seni sürüklediği yere… İşte ben o durumdayım şu an ![]() Ve bu durumda tek başına olmak… Kanadım, kolum kırık şu an ![]() Yanımda olsan… Ne kadar iyi gelirdi şu an ruhuma, kalbime ![]() ![]() ![]() Anlıyorsun ki, hayatta hep tek başınasın, bunu kabullenmek gerekiyor ![]() Ruhum bedenime sığmıyor, isyanlarda ![]() ![]() Feryatlarda yüreğim, avaz avaz bağırıyor, ama kimse duymuyor ![]() Nafile… Ağlamak istiyorum, gözyaşım bitene kadar… Gözyaşım; ruhumu, kalbimi bulunduğu durumdan kurtarıp, temizleyene kadar… Yepyeni, huzurlu, mutlu bir ben ve yanımda sen olana kadar… Varsın ağlayışım aşktan olsun ![]() Ağlayacağım… Ağlayacağım ![]() Yanımda sen olana kadar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|